Νέα πυρά Βλάση εναντίον Τατούλη από το Άστρος (vid)

Νέα πυρά Βλάση εναντίον Τατούλη από το Άστρος (vid)

Φεβρουάριος 22, 2019 - 20:37
24 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης βρέθηκε στο Άστρος, προκειμένου να στηρίξει την πρώτη επαφή του Παναγιώτη Νίκα, δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τον κόσμο του Δήμου σε κομματική κυρίως συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, όπου για ακόμα μία φορά επιτέθηκε στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευση και αμέσως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πελοννήσου, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκαθάρισε τα πράγματα ως προς το γιατί δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη η παράταξη, τόσο εξαιτίας της κομματικής του συμπεριφοράς όταν ήταν στη ΝΔ -για άλλη μία φορά τον θεώρησε υπεύθυνο της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή- αλλά και εξαιτίας της αναποτελεσματικότητάς του, όπως είπε, ως περιφερειάρχη, καθώς η Αρκαδία βρίσκεται στην τελευταία θέση από άποψη ανάπτυξης.

Ακολούθως, στήριξε τον Παναγιώτη Νίκα, αναφέροντας ότι είναι αμιγώς αυτοδιοικητικός, ότι είναι πολύ επιτυχημένος δήμαρχος και ότι είναι η ξεκάθαρη επιλογή της ΝΔ.

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal.gr - Astrosnews.gr

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νέα πυρά Βλάση εναντίον Τατούλη από το Άστρος


24 Σχόλια

Καλα του κανεις .Αφου ο Τατουλης σε εξεθρεψε . Νομιζεις πως εχεις γινει καλυτερος απι τον πολιτικο σου μεντορα .Εχε υποψη σου ομως πως δεν σου τα εμαθε ολα. Η ηττα του Νικα θα ειναι εκκωφαντικη . Θα συμπαρασυρει πολλους και πρωτα εσενα . Ετοιμασου

Εσεις κ.Βλαση εχετε να μας πειτε κατι για το εργο σας και την βοηθεια προς τους Αρκαδες??!!

Θα φάει τέτοια σφαλιάρα κωστακη η νέα δημοκρατία στην Αρκαδία που θα Δν θα ξέρετε κατά που να στρίψετε.

Αν εχει τοσο προβλημα με τον τατουλη ο κος βλασσης γιατι δεν κατεβαινε αυτος υποψηφιος περιφερειαρχης με τη νδ??

Η νέα Δημοκρατία χρωστάει πολλά στον Τατουλη. Ήταν αυτός που στα δύσκολα χρόνια ξεπέρασε τους 20000 σταυρούς και πήρε το εκλογικό μέτρο το κόμμα για να βγάλει αυτούς που τον παρηγκωνισαν. Όσο για τους υπεύθυνους της πτώσης του κόμματος στο παρελθόν τους γνωρίζουμε πολύ καλά προ κυβερνήσεως Καραμανλή. Αλλά και πάλι ευτυχώς που και τώρα η παράταξη είναι ενωμένη!!

Ο Τατούλης δεν έχει καθυβρίσει κανέναν Μητσοτάκη ο οδηγός σου και οι υπάλληλοι σου στο γραφείο σου έβριζαν χυδαία τον Πρόεδρο του Κόμματος , την αδελφή του και την οικογένεια του

Έκανε και η μύγα κ@λο κι έχ€σ€ τον κόσμο όλο. Πάει κι ο Βλάσης να μιμηθεί το *** Άδωνη και αυτογελιοποιείται. Πιο γραφικός πεθαίνεις. ΠΑΣΟΚ ρε μούτρο, ποιον νομίζετε ότι δουλεύετε εσείς οι Βλάσηδες; Λες και δεν γνωριζόμαστε όλοι στην Τρίπολη. Μίλησε τώρα και ο βουλευτής των ερωτήσεων. Πώς λέμε "Παυλής ο δήμαρχος της λακούβας;". Κάπως έτσι λέμε και "Βλάσης ο βουλευτής των ερωτήσεων"..

Με τέτοιες αποτυχημένες και χαμένες από χέρι υποψηφιότητες φιρι-φιρι το πάει η ΝΔ να μας κάνει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει κανένας ΝΔ .Δε μπορεί να εγκλωβίζεται ολόκληρη παράταξη και παράγοντες για να γίνουν τα χατίρια κάποιων . Αυτή είναι η συστράτευση που επικαλείται ο αρχηγός ; Αλλά ως φαίνεται ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει . Οννεδίτες , βουλευτές , υποψήφιοι .

Εσείς κύριε Βλάση τι κάνατε για την Αρκαδία? Από τη Βουλή λείπετε, σε Επιτροπές δεν πατάτε το πόδι σας, άρα γιατί διαμαρτύρεστε για την Αρκαδία που υπηρετείτε με λόγια και δίχως έργα?

Χρειάζεται επειγόντως εναλλακτική υποψηφιότητα για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία. Ο Βλάσης είναι λίγος, ανίκανος και αντιπαθής. Η Τατούλη καλώς αποκλείστηκε. Αλλά, κάποια ονόματα που ακούγονται πως θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο είναι επιεικώς **ά, προφανώς για να μην υπάρξει διαρροή ψήφων από το Βλάση. Αυτές οι πονηρές ιδιοτελείς μεθοδεύσεις θυμίζουν άλλες εποχές και είναι ενάντια στο συμφέρον της χώρας και της παράταξης. Κυριάκο ανέλαβε δράση τώρα και βρες άλλον ικανό και σοβαρό υποψήφιο

@ 17:16 Δε χρειάζεται να γράψεις πολλά. Αρκεί η ιδιότητα "φίλος Καμπόσου"

Να επιστρέψει στο ψηφοδέλτιο ο Λυκουρέντζος άμεσα, αλλιώς η ΝΔ θα βρεθεί δεύτερη και καταϊδρωμένη. Δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε το Βλάση. Και κανένα άλλο Βλάση

@ καγκελάριε, είσαι μακριά νυχτωμένος... δεν πάει το μυαλό σου ποιος είμαι. Και όσα έγραψα τα εννοώ. Απλά και ξάστερα.

@ 17:16 Που διαφώνησα; Πρόσθεσα ότι το πακέτο " λίγος, αντιπαθής και ...γυμναστής" λέγεται Καμπόσος και έχει ξωπεταχτεί από το κόμμα για φασιστικό ρατσιστικό λόγο.

@ καγκελάριε, ok πάσο, σε παρερμήνευσα... νόμισα πως αναφέρεσαι σε μένα...

Χρειάζεται επειγόντως ένας ακραιφνώς φιλελεύθερος υποψήφιος στην Αρκαδία, τύπου Αβραντίνη. Γκώσαμε από πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ : 1) ΒΛΑΣΗΣ Νο 1 2) ΒΛΑΣΗΣ Νο 2 3) ΒΛΑΣΗΣ Νο 3 4) ΒΛΑΣΗΣ Νο 4 5) ΒΛΑΣΗΣ Νο 5 ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΨΙΣΟΥΝ ΝΔ αλλα χωρίς σταυρό ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙ.

16.31 τι περιμένεις ; τον αγώνα του κάνει και αυτός. Κάτι τέτοια βλέπουν οι πολίτες και θα μας ρίξουν, <<μαυρογιαλούρο>>.

Αποκλείεται ο Κυριάκος να αφήσει το ψηφοδέλτιο χωρίς σοβαρή εναλλακτική. Δεν έχει συμβει ποτέ και δεν θα συμβεί ούτε τώρα. Αναμένονται εκπλήξεις (και δεν εννοώ τις δυο τρεις αστείες υποψηφιότητες που ακούγονται...)

Κωστας Βλασης διαχρονικος εχθρος της ΝΔ. Δεν εχει καμια τυχη πλεον στην Αρκαδια μετα απο τα 4.5 χρονια στην Βουλη.Δεν ελυσε κανενα προβλημα στην Αρκαδια παρα μονο το βιοποριστικο του.Δεν εχει κανια δικαιολογια πλεον για το οτι αρκεστηκε σε καποιες ερωτησεις.Καμια επαφη με τους Αρκαδες παρα μονο νε αυτους που θα του εξασφαλισουν τα προνομια της κατοικησης του στην Κηφισια.Τελειωμενος ειναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.