Τιμωρία ορθόδοξη και νεοδημοκρατική

Τιμωρία ορθόδοξη και νεοδημοκρατική

Φεβρουάριος 04, 2019 - 17:45
1 σχόλια

Η ανάγνωσις των νέων εκ Μεσσηνίας περί της κοπής του πλακούντα της ΝΟΔΕ εκεί χάμω, έφερε στον νου μου, ω άνδρες Τριπολίτες, εικόνες από τα χρόνια που κυνηγοί κεφαλών ξαμολιούνταν για να πατάξουν τους εγκληματίες ή τους εχθρούς τους.

Τον Μάκη τον Βορίδη τον κατέλαβε νεοδημοκρατική μανία και έξαλλος ενθουσιασμός, ως συνήθως. Αυτή τη φορά, ο Μάκης τα έβαλε και με την Αριστερά, αλλά και με τους αντάρτες του κόμματος που δεν πάνε με τον Νίκα, τους οποίους χαρακτήρισε προδότες.

Είπε, λοιπόν, ότι το κόμμα τους αντάρτες πρέπει να τους τιμωρήσει αυστηρά!

Ήτο τόσος μεγάλος ο ενθουσιασμός στην αίθουσα, που νόμιζες ότι θα πάρουν τα δόρατα, θα ανεβούν στα άλογα και θα οργώσουν την Πελοπόννησο να βρουν τους αντάρτες και μετά να αποφασίσουν πώς θα τους τιμωρήσουν αυστηρά, εκτός προφανώς από τη διαγραφή τους.

Μερικές ιδέες: Βάλτε τους στην μπερλίνα και κάντε τους περιφορά να τους βλέπει ο κόσμος και να τους φτύνει. Βάλτε τους να γράψουν εκατό φορές με μπλε στιλό «θα κάνω ό,τι μου λέει ο Αντώνης Σαμαράς». Βάλτε τους να φοράνε υποχρεωτικά και ως τις εκλογές μπλουζάκια «i love Nikas, είναι καλός». Βάλτε τους να κάνουν τατουάζ τη φάτσα του Νίκα στο μπράτσο.

Τιμωρήστε τους ορθόδοξα και νεοδημοκρατικά!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία ... η κλικα του καθε τσιφλικά σε κάθε τοπικη κοινωνια. Heil Antonis

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.