Τρικυμία εν κρανίω Καμμένου

Τρικυμία εν κρανίω Καμμένου

Δεκέμβριος 14, 2018 - 16:01
2 σχόλια

Σχιζοφρένεια. Ο Καμμένος άλλα λέει το πρωί άλλα λέει το απόγευμα για το πότε θα παραιτηθεί. Και όλα τούτα, για να τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι.

Πρώτα, το πρωί στις 11:00, λέει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ ότι θα παραιτηθεί αν η Βουλή των Σκοπίων εγκρίνει τη συνταγματική αναθεώρηση τον Ιανουάριο, που θα σημάνει «ναι»  στη συμφωνία των Πρεσπών. Ύστερα από πέντε μόλις ώρες, λέει ότι θα παραιτηθεί όταν η συμφωνία έρθει στην Ελληνική Βουλή,

Δεν πάει να ξεματιάσει κανέναν ιπτάμενο στη Σκύρο, λέω εγώ, να βάλει τα στρατιωτικά του και όλα του τα λιλιά, από το να μας ζαλίζει με την τρικυμία εν κρανίω που τον δέρνει;..

Ξέρει, ο πάνσοφος πολιτικός, ότι έχει τώρα μια ευκαιριούλα να... διευρύνει την εκλογική του βάση και για αυτόν τον λόγο παίζει με το Σκοπιανό σαν να είναι το μπαλάκι του.

Και ο Αλέξης; Ο Αλέξης στο Μαξίμου κάνει υπομονή.

Αλίμονο, άμα του φύγει ο εταίρος, πώς θα κυβερνήσει;

Αφήστε που ο Πάνος δεν είναι ο μόνος βραχνάς του Αλέξη. Η καραμανλική Παπακώστα, προσφάτως υπουργοποιημένη, δήλωσε: «Όσοι σχολιάζουν και θεωρούν πως είμαι στην κυβέρνηση ως προϊόν συναλλαγής για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα με βρουν απέναντί τους με όλα τα όπλα που μου παρέχει η Δημοκρατία, όπως δεν έχω κάνει τα 18 χρόνια που πολιτεύομαι».

Ωραία δεν είναι να παίζουν οι υπουργοί με τα εθνικά μας θέματα, Αλέξη;

Οποία πολιτική σοβαρότης διαχέεται εις τας Ευρώπας μέσω μικροφώνων και καμερών...

 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μήπως τελικά πρέπει στα σοβαρά να φοβόμαστε για το μέλλον της χώρας μας και σε οικονομικό τομέα αλλά και στην εδαφική κυριαρχία μας με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει και αυτό αφορά όλους τους πολιτικούς από όλα τα πολιτικά σχήματα. Παλιά υπήρχαν πολιτικοί με αρχ... τώρα υπάρχουν αρχ... πολιτικοί

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.