Χωρίς κινητά στον Στρατό για μία εβδομάδα

Χωρίς κινητά στον Στρατό για μία εβδομάδα

Απρίλιος 18, 2018 - 19:47
4 σχόλια

Σύμφωνα με υπηρεσιακό έγγραφο, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα, armyvoice.gr, την τρέχουσα εβδομάδα 16-20 Απριλίου 2018 υλοποιείται η δράση, Εβδομάδα χωρίς κινητά. Η δράση αυτή λαμβάνει χώρα μετά τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές και το “ξεσκόνισμα” των κινητών τους από τις τουρκικές αρχές και εντάσσεται στο πλαίσιο ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω της κλιμακούμενης τουρκικές προκλητικότητας.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο:

1) Σας γνωρίζουμε, σε εκτέλεση του (α) σχετικού, ότι από 16 έως 20 Απριλίου 2018 θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά η δράση ‘εβδομάδα χωρίς κινητά’, κατά την διάρκεια της οποίας, θα χρησιμοποιούνται αυστηρά ΜΟΝΟ υπάρχοντα υπηρεσιακά επικοινωνιακά μέσα για την κάλυψη των υπηρεσιακών επικοινωνιακών αναγκών, πλην των περιπτώσεων που αφορούν σε περιστατικά ασφαλείας και άμεσης επιχειρησιακής ετοιμότητας και μόνο εφόσον δεν είναι εφικτή η άμεση ενημέρωση της Ιεραρχίας, μέσω των υφιστάμενων υπηρεσιακών επικοινωνιακών συστημάτων.

2)Η δράση θα υλοποιηθεί με την καθολική συμμετοχή του προσωπικού και θα επαναλαμβάνεται ανά τρίμηνο.

3)Επισημαίνεται κατά τη χρήση προσωπικού ή υπηρεσιακού μέσου επικοινωνίας, η τήρηση των κανόνων ασφαλείας για αποφυγή διαρροής πληροφοριών.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Όπα !

Άρα το πρόβλημα δεν είναι ότι έπιασαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι Τούρκοι αλλά ότι είχαν κινητά μαζί τους. Αν δεν είχαν κινητά δεν θα τους έπιαναν οι Τούρκοι...Βλέπω ότι όλο το δημόσιο έχει προσαρμοστεί στο IQ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μιλάμε για βλήματα, όχι αστεία. Οι χειρότεροι όλων των εποχών.

Τα κινητά περιέχουν πλείστες άλλες πληροφορίες-δεδομένα, ειδικά αν είναι smartphone. Οπότε είναι καλό να μην τους δίνεις τροφή και για άλλα αν τυχόν σε πιάσουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.