Με πέντε απουσίες έρχεται στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Με πέντε απουσίες έρχεται στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Δεκέμβριος 16, 2017 - 18:15
4 σχόλια

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα την Κυριακή στις 17:15, για τη 15η αγωνιστική. 

Ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λόπες, Χαντάκια, Μπράβο που παραμένουν τραυματίες, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντίας και ο ανέτοιμος Παρράς. Αντίθετα ο Μπεχαράνο βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας. 

Η αποστολή:

Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Βακράκος, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Κυριακίδης.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Σου έχουν κάνει τίποτα @18.43 στη ραχούλα όπως λες και ενοχλεί; δεν εξηγείτε τόσο μίσος, εκτός αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι! π.χ. να έχεις φάει <<πόρτα>>! ή οτιδήποτε άλλο..........καλή όρεξη!

Οχι φιλε δεν .ου εχουν κανει τιποτα οι ανθρωποι απλως σκεπτομαι βαζω το μυαλο μου να δουλεψει αρνουμαι να φαω κουτοχορτο .Εσυ απο οτι φαινεται πρεπει να εισαι σφουγκοκολαριος δικαιωμα σου και δικαιωμα μου.Αν ομως σε στενοχωρω την επομενη φορα θα ζητησω την αδεια σου για να γραψω την αποψη μου.

18.43 Όταν μάθεις ότι το "μπάτζεντ" είναι "μπάτζετ", ξαναέλα να μιλήσουμε. Μέχρι τότε, το γαλατάκι σου και νανάκια. ΟΚ, τροκάνι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.