Δώστε και παράσημο στον 22χρονο που έδειρε τον Διευθυντή της Τροχαίας!

Δώστε και παράσημο στον 22χρονο που έδειρε τον Διευθυντή της Τροχαίας!

Σεπτέμβριος 23, 2016 - 18:17
8 σχόλια

Διαβάζουμε στο in.gr: «Ασύλληπτος έμεινε ο καταζητούμενος ως δράστης της επίθεσης εναντίον του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. Ο 22χρονος, ενώ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Δραπετσώνας, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα, δεν συνελήφθη επειδή δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

»Ο 22χρονος είχε ταυτοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και αναζητείτο ήδη για παραβίαση από τις 10 Σεπτεμβρίου των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και σε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

»Συγκεκριμένα, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε πλήθος αδικημάτων κατά τη διάρκεια πορειών-διαδηλώσεων και αθλητικών αγώνων, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών».

Άντε, ας του δώσουν και παράσημο επειδή είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, ας του στήσουν και ανδριάντα που ξυλοφορτώνει κόσμο στα γήπεδα, που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι μπαχαλάκηδες χτυπούν και επειδή εμφορούνται από «αγωνιστικά ιδεώδη» αλλά και για τις ομάδες τους, κοινώς ότι πρόκειται για μισθοφόρους που χτυπάνε όπου να 'ναι αρκεί να γίνεται αλισβερίσι.

Κρατούν την Πατησίων κλειστή όλη μέρα και όλη νύχτα ώστε οι όμοιοί του να ξεχαρμανιάζουν πυρπολώντας τρόλεϊ και τρομοκρατώντας τους πολίτες. Για ποιο λόγο να εκδοθεί, λοιπόν, ένταλμα σύλληψης για τον ξυλοδαρμό ολόκληρου Διευθυντή της Τροχαίας; Σιγά τα μούτρα...

Δόξα και τιμή στη Δικαιοσύνη μας...

Ειδήσεις: 
Tags: 

8 Σχόλια

Στη ελλαδα του συριζα η ατιμωρησία των αριστερων περνάει στα ψιλά ενώ προτεραιότητα έχει το κυνήγι των δεξιών επιχειρηματιών

ας φανταστεί ο απλός πολίτης , εαν του τυχει κατι ανάλογο, τι δικαιοσύνη να περιμένει. ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ

Δλδ, ο υπογράφων θέλει να γυρίσουμε πίσω και να συλλαμβάνονται πολίτες χωρίς να υπάρχει ένταλμα και αφότου έχει περάσει το αυτόφωρο...

@20:27 - Υποθέτω ότι ο υπογράφων απορεί για ποιο λόγο δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης για κάποιος που έχει ξυλοκοπήσει οποιονδήποτε πολίτη.

Τώρα που δικάζονται οι της MARFIN δεν είναι νοητό να διασπώνται οι δυνάμεις των κυβερνητικών μπαχαλάκηδων

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας, αγαπητέ. Φαίνεται καθαρά ! Τώρα...τα υπόλοιπα σχόλια είναι εκ του πονηρού...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.