Ξεκίνησε επιτέλους ο καθαρισμός ρεμάτων στο Νεοχώρι (pics)

Ξεκίνησε επιτέλους ο καθαρισμός ρεμάτων στο Νεοχώρι (pics)

Αύγουστος 30, 2016 - 08:47
4 σχόλια

Άρχισαν επιτέλους δυο μήνες μετα τις πλημμύρες του Ιουνίου οι εργασίες για των καθαρισμό των ρεμάτων της κοινότητας Νεοχωριου που είχαν μπαζωθεί από τον ανάδοχο εργολάβο.

Να σημειωθεί ότι για την αποπεράτωση του έργου χρησιμοποιήθηκαν ίδιοι πόροι και θυσιάστηκε η ΣΑΤΑ του χωριού για το έτος 2016, και όχι κάποια ειδική χρηματοδότηση από δήμο ή περιφέρεια.

Πρόεδρος ΤΚ Νεοχωρίου Αποστολόπουλος Ιωάννης

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

τι εγινε?δεν ηρθε η μομα του παυλη τελικα για να τα καθαρισει?αφου ηταν ετοιμα ολα κ θα εφταναν απο μερα σε μερα... τελικα ολα τα χωρια ειναι στην μοιρα τους αφημενα.μονοι τους οτι καταφερουν προεδροι και χωριανοι.

Βασιλης (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 30/08/2016 - 16:37 μαλλον δεν εισαι απο εκεινα τα χωρια η δεν περασες ουτε μια βολτα απο εκει για να δεις τι πετρα κατεβασαν τα βουνα. ελα μια βολτα στενο νιχωρι ζευγολατιο να δεις τι αγωνα δινουμε απο τοτε.

Όταν μπαζώνατε για να κερδίσετε μερικά εκατοστά γη ήτανε καλά; τώρα παρακαλάτε αυτούς που έκαναν στραβά μάτια τότε για καμιά ψήφο εεεεεε. Η φύση το ξέρετε καλά εσείς εκδικείται και άσχημα μάλιστα όταν την ενοχλούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.