Stand by ο Αρκαδικός για επιστροφή στην Basket League

Stand by ο Αρκαδικός για επιστροφή στην Basket League

Ιούλιος 29, 2016 - 11:08
2 σχόλια

Ραγδαίες εξελίξεις από ώρα σε ώρα - Αγωνία για τις τελικές αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ

Ο Αρκαδικός λίγους μήνες νωρίτερα, με έναν άδικο και πολύ πικρό τρόπο, υποβιβάστηκε από την Basket League, γεγονός που άφησε μια πικρία τόσο για τον τρόπο με τον οποίον έγινε όσο και για την τεράστια προσπάθεια που είχε καταβληθεί μέσα στη χρονιά.

Στο μπάσκετ όμως τίποτα δεν μπορείς να προδικάσεις και ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που μαστίζουν τη χώρα μας και κατ' επέκταση πολλές ομάδες και αθλητικά σωματεία.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να γίνεται και με την περίπτωση της Κηφισιάς, της οποίας το μέλλον συνδέεται, όπως φαίνεται, με το μέλλον ακόμα δύο ομάδων που περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις για την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Και για να γίνουμε πιο αναλυτικοί και να ξετυλίξουμε το κουβάρι, έχουμε και λέμε: Σε περίπτωση που η οριστική απόφαση για την Κηφισιά (αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες) είναι πως δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις άρα υποβιβάζεται πιαθνοτατα στη Β' Εθνική και βάσει των κανονισμών, ο Φάρος Κερατσινίου είναι βάσει προκήρυξης ο πρώτος επιλαχών για μία θέση στην Basket League ενώ stand by βρίσκεται και ο Αρκαδικός μέσω της συμμετοχής του από τη διαδικασία της wild card.

Ο Φάρος τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α2 παίρνοντας την άνοδο για την Α1, αλλά επέλεξε να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Βάσει προκηρύξεως λοιπόν η ομάδα του Κερατσινίου είναι η πρώτη επιλαχούσα αν υπάρξει κενή θέση στην Basket League, καθώς τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστας των ομάδων της Α2 που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, ενώ σε περίπτωση που θα ισχύσει για τον Φάρο η απόφαση για παραμονή του στην Α2, επόμενος επιλαχών είναι ο Εθνικός.

Σε αυτά τα ενδεχόμενα η ομάδα που όπως όλα δείχνουν έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις που κρίνουν οι κανονισμοί της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Basket League και θα πάρει στα χέρια της την wild card, θα είναι ο Αρκαδικός.

Οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να είναι ραγδαίες με την αγωνία για το μέλλον του Αρκαδικού και το αν η ομάδα της Τρίπολης βρεθεί και πάλι στα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού μπάσκετ  να χτυπά κόκκινο.

Το Arcadia Portal.gr όλο αυτό το διάστημα παρακολουθεί στενά την υπόθεση αυτή, προσπαθώντας να διασταυρώσει καλά τις όποιες πληροφορίες προκύπτουν και για τον λόγο αυτόν επιλέχθηκε να μην γίνει αναφορά στο ρεπορτάζ πάνω σε αυτό το τόσο λεπτό -είναι η αλήθεια- κομμάτι.

Η υπόθεση αυτή βρίσκεται πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία με τις ελπίδες ώρα με την ώρα να ενισχύονται πως ο ΣΕΦΑ θα μπορέσει να πάρει τελικά την wild card για την επιστροφή του στο όνειρο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Arcadia Portal.gr καθώς μέσα στις επόμενες ώρες ίσως να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη και ασφαλή εικόνα με την ανακοίνωση για την Κηφισιά που συνδέεται άμεσα με την επιστροφή του Αρκαδικού στην Basket League.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Για ένα πόντο έπεσε η ομάδα και δεν συμμετείχε στα μαγειρεματα που γινονται στο τελος. μακάρι να μέινει στην Α1 γιατίτ έτοιες ομάδς πρέπει να είναι εκει

Μακάρι να σας αφήσουν να παίξετε στην Α1 . Δύσκολο όμως υπάρχουν άλλα μεγαλύτερα συμφέροντα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.