Διαιτησία σε «απεργία» δικαιοσύνης

Διαιτησία σε «απεργία» δικαιοσύνης

Φεβρουάριος 04, 2016 - 10:32
27 σχόλια

Σε ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δυστυχώς τη λάμψη από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές κάθε αγώνα, που είναι οι ποδοσφαιριστές, έκλεψε ο διαιτητής Ευαγγέλου και οι δύο επόπτες του, Βέρρης και Κασσαβέτης, που προκάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο στις εξέδρες με τις αποφάσεις τους.

Μάλιστα το οξύμωρο στην όλη υπόθεση δεν είναι άλλο από το γεγονός πως επρόκειτο για ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες, μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα, είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ευαγγέλου και τους επόπτες του να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτό το παιχνίδι.

Και ας ξεκινήσουμε με το ρεσιτάλ των μονόπλευρων σφυριγμάτων από τον νεαρό Τσιμικά που χόρτασε κλωτσιές σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον Μάσα, έχοντας ήδη δεχθεί κίτρινη κάρτα με την ανοχή του διαιτητή να είναι τόσο μεγάλη και προκλητική που ανάγκασε τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα να τον αντικαταστήσει στην ανάπαυλα, αντιλαμβανόμενος τα όσα είχαν γίνει στο πρώτο ημίχρονο.

Μία ακόμα οφθαλμοφανέστατη φάση είναι ασφαλώς και η κλωτσιά στα χέρια του Θεοδωρόπουλου από τον Κασάμι. Ο Τσιμίκας από τα δεξιά εκτέλεσε το φάουλ, ο κίπερ του Αστέρα μάζεψε με διπλή προσπάθεια την μπάλα, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να ρίχνει κλωτσιά στα χέρια του Θεοδωρόπουλου δίχως ασφαλώς να τιμωρείται.

Η τρίτη φάση που σε κάνει να απορείς είναι αυτή στο 43' με την υπόδειξη του πρώτου επόπτη (εφεύρεση) για οφ σαιντ στον Γιάννου, με τον επιθετικό του Αστέρα να πλασάρει εύστοχα τον Καπίνο και κακώς να του ακυρώνεται το γκολ.

Η διαιτησία με τα εν γένει σφυρίγματα της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν κάτι παραπάνω από προκλητική και κάπου εκεί σε έκανε να αναρωτιέσαι τι θα μπορούσαν να δώσουν εάν η πρόκριση δεν είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως η διαιτητική τριάδα από τους Ευαγγέλου, Βέρρη και Κασσαβέτη είχε την πρόθεση και τελικώς κατάφερε να κάνει τα πάντα για να μην φύγει με την ήττα ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη, όμως αυτό που έχει σημασία είναι η εικόνα του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν διάθεση και πάθος -και αυτό είναι το πιο σημαντικό πλέον για τη συνέχεια.

Όπως και ο Ολυμπιακός είχε κάνει πολλές αλλαγές, έτσι και η αρκαδική ομάδα φρέσκαρε την ενδεκάδα της κατά τα 9/11 σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα και να βγάζει αρκετά πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας κοιτάει μπροστά και επικεντρώνεται με όλες του τις δυνάμεις στο Πρωτάθλημα, έτσι ώστε να βρεθεί ξανά στα play οff στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League και να διεκδικήσει τη έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είναι πια και ο μεγάλος του στόχος.

Όσο για τη διαιτησία; Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι βρίσκεται σε μία διαρκή «απεργία'» ίσων σφυριγμάτων και δικαιοσύνης (κάτι που θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο), μη επιτρέποντας στον Αστέρα να πάρει απλώς μια νίκη γοήτρου.

Ειδήσεις: 

27 Σχόλια

Εκτός του γεγονότος ότι ξεφτιλίσατε το "Αρκαδικό Ιδεώδες"....με αμύθητες βρισιές σε όλη τη διάρκεια του ματς που δυστυχώς για όσους έβλεπαν το ματς χωρίς περιγραφή ακούγονταν ξεκάθαρα., παρουσιάζετε κ τα "άσπρα" -"μαυρα". Το σώμα του Γιάννου είναι πιο μπροστά κ δυστυχώς για σας μετράει και το σώμα κ όχι μόνο το παπούτσι. Γιατί δεν κάνετε τον κόπο να μας πείτε για το πέναλντι που κάνει ο Ιγκλέσιας στο 80' και σας χαρίζεται? Ή για το τετ-α-τετ που βγαίνει ο Γιάννου, το οποίο είναι οφσάιντ. Φαντάζομαι ότι οι φωνές στο τραυματισμό του Φουστέρ που έλεγαν "στο νοσοκομείο να καταλήξεις ρε @δερφ@ρ@" κ

και τα βρισίδια άνευ'προηγουμένου στο 18χρονο Τσιμίκα είναι η κληρονομία που θα μας αφήσετε αν γίνεται πολιτιστική πρωτεύουσα....

Δεν χρειάζεται να παπαγαλίζεις τον Καραπαπά. Ξέρουμε τι είπε. Στο βίντεο της μετάδοσης σε στοπ καρέ ο Γιάννου καλύπτεται. Στην φωτογραφία που εμφανίζει ο Ολυμπιακός η μπάλα έχει φύγει. Το Αρκαδικό Ιδεώδες αφορά άλλες εποχές και μην μπλέκεις άλλα αντί άλλων. Ένας κάφρος δεν μπορεί να το αλλάξει. Δες όμως τι γίνεται στο γήπεδο σου και θα δούμε και εμείς το δικό μας. Να διδάξει ήθος, γαύρος σε φίλαθλους του Αστέρα Τρίπολης δεν παίζει. Τα αίσχη σας στην εξέδρα, είναι ατελείωτα. Τα έχουμε βιώσει και στην Τρίπολη με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις κάφρων. Θα συμφωνήσω ότι οι φάσεις χτες ήταν οριακές.

Το αρκαδικο ιδεωδες το σκοτωσες εσυ κ ο προεδρος σου στον τελικο του κυπελλου. Που χεις κ τα μουτρα κ μιλας αντι να λουφαξεις. Γιατι δεν τα φωναζες αυτα χθες στο γηπεδο; Θα μαζευες αρκετες σφαλιαρες αφου δεν ειχανε κατεβει οι προστατες σου απο πειραια. Κοκο ομως οπως παντα. Μου μαθες κ διαιτησια. Νουμερο. Σκασμος λοιπον και στο λαγουμι σου. Γκει.

Η αξία του ολυμπιακού μεγάλη, όμως δεν χρειάζεται τα μαύρα κοράκια να μας μαυρίζουν την ψυχή και ο αστέρας κάτι αξίζει ρε μαυροκόρακες! Αυτά βλέπει και τρίβει τα χέρια του από την χαρά του κ. Αλαφούζος του παναθηναϊκού.

Είναι πια γνωστό το σκηνικό που στήνεται σε κάθε αναμέτρηση του Ολυμπιακού!Όλοι οι ''υγιείς'' και ''αμερόληπτοι'' ''φίλαθλοι'' άλλων ομάδων αδημονούν για ένα πλάγιο ή για ένα φάουλ που δεν δόθηκε και έτσι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός,ο οποίος ,καθώς φαίνεται σε όλα τα μάτς χρειάζεται αυτή τη βοήθεια και έτσι κάθε χρόνο παίρνει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο!!!Είδαμε ακόμα και άρθρα που μιλούσαν για αποστέρηση του αστέρα στο να γυρίσει το ματς;!Το σκόρ που θα ήθελε θα ήταν 6-0 πληροφοριακα...απέναντι σε μια ομάδα που έχασε μόνο από μπάγερν και άρσεναλ!Καταληκτικά:ANTE ΓΕΙΑ...

@Άκης - Με τον Ολυμπιακό έχουμε χάσει ένα ΚΥΠΕΛΛΟ με πεντακάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Με τον Ολυμπιακό ζήσαμε στην Τρίπολη το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο, διαιτησία 0-100. Τότε που απέβαλλε τον Μάσα για άγνωστο λόγο, που έδωσε ΟΛΑ τα φάουλ, offside ακόμα και πλάγια, ΑΝΑΠΟΔΑ. Όταν έχουμε περάσει αυτά τα αίσχη με τον Ολυμπιακό, καλύτερα να μην μιλάς. Η βρωμιά που έχει βιώσει ο Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό δεν περιγράφεται. Η εύνοια είναι εξωφρενική και εκνευριστική ακόμα και για τους υγιείς Ολυμπιακούς. Κρύψου στο λαγούμι σου και άσε τα άντε γεια. Εκτός και αν πηγαίνεις δημοτικό.

@τι Πέμ, 04/02/2016 - 14:45. Για το πέναλντι που κάνει ο Ιγκλέσιας στο 80 κάτι θα μας πεις? Για τα 3 ανύπαρκτα οφσαιντ του 2ου ημιχρόνου στον Ολυμπιακό θα μας πεις? Για το τετ-α-τετ του Γιάννου που πιάνει ο Καπίνο και ερχεται απο θέση οφσαιντ θα μας πεις? Ρε βλάχο, είναι ντροπή να αφήνεις να εννοείται ότι είσαι Αστέρας! Το κομπλεξ σου φανερώνει.....την πικρία και την πραγματική σου ομάδα! Σημ.: Με είπες γκει και μου ...έκανες τη μούρη ...κρέας!

Αφου ολοι το ξερουμε πως εισαι γκευ. Ολοι το ξερουν απο Λακωνια.....μεχρι εδω. Ξερεις εσυ Γ.

γκευ εισαι (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 04/02/2016 - 19:23 Χαχαχαχα. Είσαι διασκεδαστικός ρε μαντρί...:P

Ρε αστερινιανοι για τον ιγκλεσοας που επρεπε να αποβληθει 2-3 φορες δεν μιλατε...οταν σας σφαζουν με τους αλλους κουβεντα....κριμα που δεν επαιξε με τα πρωτα να τα αρπαξετε παλι

@Παύλος.Στο ματς που αναφερέσαι οτι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε το αποτέλεσμα ήταν να αφήσουμε 2 βαθμούς στην Τρίπολη και στον Αστέρα που δεν μπορούσε ν εκδηλώσει ορθά ούτε μια επίθεση.Επιπλέον όταν κάποιος θέλει να ευνοήσει δεν θα το κάνει με ενα φάουλ ή ενα πλάγιο...μπορεί κάλλιστα να το κάνει με ένα πέναλτυ!Ακόμα σε βλέπω πολύ φανατικό αστεριανό πράγμα που σημαίνει οτι από μικρό παιδί μεγάλωσες έξω από την τερτσέτη στα κάγκελα για τον αστέρα-λογικό για μια ομάδα ούτε δεκαετίας. Υ.Γ. Όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι υγιείς και έχεις δίκιο είναι δηλωτική έκφραση δημοτικού το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

@Άκης - Στο παιχνίδι που αναφέρομαι (ματς;) ο διαιτητής έκανε ΟΡΓΙΑ προκειμένου να ευνοήσει τον Ολυμπιακό. Δεν έχει χάσει λίγες φορές ο ΟΣΦΠ από τον Αστέρα. Φάση για πέναλτι δεν υπήρξε ΟΥΤΕ μια. Αν είχε υπάρξει ΕΣΤΩ μια θα το είχε δώσει αμέσως. Φανατικός Αστεριανός δεν είμαι. Είμαι φίλαθλος του Αστέρα. Και φυσικά δεν ήμουν Αστέρας από μικρός, όπως κανένας στην Τρίπολη δεν ήταν Αστέρας πριν εμφανιστούν οι Μπάκος-Καυμενάκης. Έχω όμως την αξιοπρέπεια να υποστηρίζω την ομάδα της πόλης μου τώρα που έχει ομάδα. Και όχι να βρίζω/τσακώνομαι με συμπολίτες μου για μια επιλογή ομάδας στο δημοτικό.

Παιδιά μη μαλώνετε. Ο Αστέρας δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Ολυμπιακό φέτος, ούτε και καμία ομάδα. Φάνηκε όμως στο γήπεδο πως ο Αστέρας δικαιούταν κάτι καλύτερο. Όσον αφορά τον Αστέρα, σας έχει φιλοδωρήσει και με γκολάκια στο Θ.Κ και με εξαιρετική εμφάνιση. Και γω ως γνήσιος Αστέρας και μόνο Αστέρας φίλε που μεγάλωσα στο Γουέμπλευ, θέλω να σου πώ πως στον τελικό του κυπέλλου ξεφτιλιστήκατε διεθνώς. Ξεφτιλιστήκατε γιατί φάνηκε η ΓΥΜΝΙΑ σας. Χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια, και εάν δεν έμπαινε ο χοντρέλας στα αποδυτήρια θα χατε μείνει με 9 παίχτες ( Μανιάτης κ Χολέμπας) και θά χε γέλιο

Το να απαντάτε σε σχόλια των αστεριανών μας τιμά. Θα έπρεπε να υποστηρίζετε ομάδες σαν της Τρίπολης που και υγεία έχει και ποτέ δεν σας έδωσε αφορμή για τίποτε. Για τον Ολυμπιακό ένα κύπελλο παραπάνω το 2013 δεν ήταν απολύτως τίποτε. Για τον Αστέρα ήταν μια τρομερή έκρηξη και μια άνοδος σε όλα τα επίπεδα. Γιατί μου το στέρησες αυτό λοιπόν; Γιατί με έκανες να μισήσω το σύστημά σου αυτό; Από τότε λοιπόν εάν για σένα αυτό δεν είναι τίποτε για μας είναι τα πάντα. Και εέιδή είμαστε ρομαντικοί θα το θυμόμαστε για πάντα. Ακόμη ο Γιάχος σφυρίζει με κάποιων τις ευλογίες. Γιατί;

Και να σου πω και κάτι άλλο. Μας βρίζατε και μας λετε χωριό και άλλα τέτοια. Λες και σεις δεν είσαστε από χωριο. Και στο τέλος τέλος εμείς έχουμε ξεφύγει από τα άλλα "χωριά". Έχουμε δει Τότεναμ Μπεσίκτας Σάλκε Σπάρτα Ραπίντ και άλλες. Δεν πρέπει να καταλάβετε και σεις πως δεν έχουμε τίποτε εναντίον κανενός; Δεν σας έχουμε ανάγκη. Εσείς μας έχετε για να έχετε ανταγωνισμό. ήρθαμε στο Καραισκάκης και ήμασταν η μόνη ομάδα που επαιξε ανοιχτά. όχι ταμπούρια όπωε οι άλλες. Φάγαμε 5. Η νοοτροπία μας είναι επίθεση και θέαμα. Δεν σου αρέσει αυτό; Εάν δεν το προτιμάς πέστο.

Και τελειώνοντας θέλω να σας πω, πως αντί να τα βάλετε με τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ πάτε και τα βάζετε με μας. Θα πρέπει να χαίρεσαι όταν σου κόβει βαθμούς ο Αστέρας. Αυτό σημαίνει υγεία. Και όσον αφορά την πόλη.. ναι είμαστε Αστέρας γιατί εκπροσωπεί την πόλη μας, την πατρίδα μας την Πελοπόννησο, το Μοριά και εν γένει την επαρχία μας. Και ούτε κάφροι είμαστε που είπε ο άλλος. Εάν χρειαστεί όμως μπορούμε να γίνουμε, γιατί ας μην κρυβόμαστε...όσον αφορά το αρκαδικό ιδεώδες είμαστε η μόνη ομάδα που με πανό το υποστηρίξαμε, και πήραμε και τα εύσημα από τα παιδιά της Σάλκε

όταν συναντηθήκαμε μετά τον αγώνα και ανταλλάξαμε και ιδέες και τα πάντα όλα. Αυτό είναι πολιτισμός. όταν συναντιέσαι με τους σκληροπυρηνικούς της Τότεναμ και της Μάινζ και ανταλλάσεις απόψεις και κασκόλ και βγάζεις και φωτογραφίες. Και έτσι όλοι σε σέβονται. Αυτό είναι το ιδεώδες που είπε ο άλλος. Εσύ τί έχεις κάνει να αναρωτηθείς για το Ολυμπιακό ιδεώδες που πρεσβεύει η δικιά σου ομάδα. Και την επόμενη φορά που θα καταφέρεστε άδικα εναντίον μας, να σκέφτεστε πως είμαστε λίγοι και καλοί, και πως από πίσω μας υπάρχει μια ολόλκηρη πόλη με οικογένειες. Αυτά. Καληνύχτα ποδόσφαιρο. ( Chavez forza)

Εγώ για ένα πράγμα εστεναχωρήθηκα βρε αδερφέ. Που δεν είδα από κοντά το ίνδαλμά μου τον Μανιάτη. Πήρε μεταγγραφή. Τον αγαπώ πάρα πολύ αυτόν τον ηθικό άνθρωπο. Κρίμα γιατί πέρυσι αυτόν και τον Καραπαπά τον αγαπήσαμε πολύ. Είναι και οι δυο τους πρώτης τάξεως παιδιά και από καλές οικογένειες. Και να βρίσουν ή να απαντήσουν στην κερκίδα που ομολογώ χωρίς να έχουν δώσει αφορμές τους έβριζε ( οι αλήτες) δεν απάντησαν και σαν εππαγγελματίες πήγαν να κάτσουν στον πάγκο τους. Μπράβο στα παιδιά Πάντα τέτοια. Κρίμα. Σε ποιά ομάδα πήγε; Λες να παίξει ΟΥΕΦΑ νε τον Αστέρα; Θέλω κάτι τέτοιο. Τον αγαπώ.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....φοβερό...... Συμφωνώ απόλυτα με τον τσίου και γελάω με τον άλλον. Καλά ο Μανιάτης και ο γιάχος πρέπει να χαρακτηριστούν personas non gratas στην Τριπολιτσά μας. Στο ανάθεμα. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα. Μου φτιαξες τη νύχτα. Έχετε δει που μετα το χέρι σταυροκοπιέται; Δηλαδή επικαλείται την Παναγάι πως δεν τό κανε. Μιλάμε για ηθικότητα πέρα για πέρα. Μπράβο. Αχαχαχαχαχχαχααχαχ. Να τον χαίρεστε. Και ο Τριτσώνης και ο Γιάχος ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. Και έτσι ρεζιλευτήκατε, και άδειασε όλο το γήπεδο εκτός από 300 μαστουρωμένα ( αυτοί είναι οι υγιείς που λέγαμε)!

Άντε πάλι με τον τελικό Κυπέλλου...Το άρθρο μιλάει για ΑΛΛΟ ματς! Για αυτό το ματς θα πείτε κάτι? Για το πέναλντι του Ιγκλέσιας???? Για το τετ-α-τετ του Γιάννου που είναι από θέση οφσάιντ! Για ΑΥΤΟ το ματς θα μας πείτε τίποτα? Ή μήπως δεν το είδατε καν ρε παιδιά?? (Για τον τελικό κυπέλλου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη κ έχετε χίλια δίκια) Αν είναι όμως κάθε φορά που παίζουν οι δύο ομάδες να θεωρείτε defacto ότι έχετε αδικηθεί εξαιτίας εκείνου του ματς, ας μην ξαναπαίξουν! Δεν είναι δυνατόν από το 1ο λεπτό να διαμαρτύρεστε ακόμα και για τα αράουτ, ως μόνιμα αδικημένοι!

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΙΠ ΛΕΩ ΕΓΩ; ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΠΑΟΚ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ

πανο για να μας πεις,γιατι εβγαλε απο τον αγωνα ο σιλβα εκεινο το πουλαιν του που τον ζαλισε ο μασα?εκεινος τουλαχιστον ειδε τι γινοτανε σε αντιθεση με σενα που σου φταινε ολα οσα γινονται στον αστερα.λες και δεν εχει κερδισει φετος παοκ και αεκ!

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 05/02/2016 - 15:44. Γιατί είχε στοχοποιηθεί από μερίδα "φιλάθλων" και φοβήθηκε ότι η ηλίκια και η απειρία του θα τον οδηγούσε σε κόκκινη κάρτα. Εσύ δε μας λες? Είσαι ικανοποιημένος από τον Αστέρα? Πιστεύεις παίζει καλή μπάλα και τον έχει φάει το "σύστημα" του ΟΣΦΠ?

@test_123 - Μάλλον δεν παρακολουθείς τον Αστέρα. Μόνο στο τελικό κυπέλλου έχουμε παράπονο με τον Ολυμπιακό; Πέρυσι το είδες το παιχνίδι; 100-0. Διαιτησία. Ούτε πλάγιο δεν έδινε σωστά. Και πολλές άλλες φορές 80-20, 70-30. Ούτε 60-40 δεν έχουμε δει σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ειλικρινά όμως, αν δεν έχεις δει το 100-0 στο πρωτάθλημα πέρυσι δεν μπορείς να μιλάς. Δες το και συζητάμε μετά αν θέλεις.

Επειδή το αστεριανόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο δεν συνέχισα το σχολιασμό μου φοβούμενος το χουλιγκανισμό αρκάδων που εν ριπή οφθαλμού μετατρέπονται από πολιτισμένους σε κάφρους!Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα της πόλης σας τώρα που πάει καλά όπως είπατε -γιατί στα δύσκολα και όταν έπεφτε ήταν ασφυκτικά γεμάτο το ''γουέμπλευ'' που αναπολήσατε -μάλλον λόγω του τελικού με τα τανκς της πρώην ομάδας σας.Απολαύστε την πορεία που κάνει μια μικρομεσαία ομάδα και καλώς την κάνει και αφήστε τα παρασκηνιακά σκηνικά κατά μέρους!!Άλλωστε δεν γίνετε ν συγκριθείτε με 91 χρόνια ιστορίας!

Επιπρόσθετα,επειδή κάποιος μίλησε για ολυμπιακό ιδεώδες κλπ.Πέρα από τα 43 πρωταθλήματα και τα 28 κύπελλα ο Ολυμπιακός μαζί με ελάχιστους αθλητικούς συλλόγους παγκοσμίως συντηρεί με απόλυτη υγεία , αυτάρκεια και επιτυχία ερασιτεχνικά τμήματα ανδρών και γυναικών.Από καλαθοσφαίριση,πετοσφαίριση,υδατοσφαίριση, κολύμβηση!!,στίβο και πολλά άλλα!Προωθεί έτσι τον αθλητισμό στη βάση της κοινωνίας και αποτελεί πραγματική και τεράστια οικογένεια σχεδόν του μισού ελληνικού πληθυσμού . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (για το καλό)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.