Οργανώνεται η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας

Οργανώνεται η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας

Αύγουστος 28, 2015 - 10:44
10 σχόλια

Σε φάση οργάνωσης βρίσκεται η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας, αφού την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Τρίπολη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου διοργανώνουν συζήτηση.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Καλούμε σε συζήτηση, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Τρίπολη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, όλους εκείνους και εκείνες με τους οποίους πορευτήκαμε στους αγώνες και στα κινήματα και έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, με σκοπό τη συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας Αρκαδίας.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός πλατιού, αντιμνημονιακού μετώπου, που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.

Το Γραφείο Τύπου


10 Σχόλια

που πατε ρε με συνδικαλιστες που δεν εχουν δουλέψει ποτε; τι θα κανει η ΛΑΕ; 3-4%; να φυγει η σαβουρα να καθαριζει ο συριζα. επρεπε να γινει και αυτο

Είναι αξιοσημείωτο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της Αριστεράς δεν αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα, κοινώς βολεμένοι και επαναστάτες από χόμπυ.

Εμπρός για νέο ξεκίνημα,με γνήσιες αριστερές δυνάμεις.Αρκετά πια με τα λαμόγια που μαζεύτηκαν για βόλεμα.Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία και η αριστερή πορεία....

Ενω εσύ είσαι νεόπτωχος σαν τον Θοδωρο Πάγκαλο τον κακομοίρη που απο 5900 έπεσε στα 1800 και αδυνατησαν τα νυχια των ποδιων του και οι τριχες του κ@λου του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.