Kλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Δ. Μπράτη στην Τρίπολη

Kλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Δ. Μπράτη στην Τρίπολη

Μάρτιος 26, 2015 - 16:00
6 σχόλια

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι, την Τρίτη 31/3/2015 κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον κ. Μπράτη Δημήτριο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, θα βρίσκεται στην Τρίπολη.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα στον Ν. Αρκαδίας από το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και ιδιαίτερα για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης της ΑΔΕΔΥ για το επόμενο διάστημα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρκαδίας, στην οδό 25ης Μαρτίου 3 και ώρα 10:30 π.μ.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Το "επικεφαλής" είναι επίρρημα και δεν κλίνεται ρε αγράμματοι.

Προφανώς η ενημέρωση αφορά μόνο τους συνδικαλιστοπατέρες μου "δικαιούνται" συνδικαλιστική άδεια γιατί οι άλλοι εργαζόμενοι στο δημόσιο δεν μπορούν να παρευρεθούν σε ώρα εργασίας (10:30 το πρωί) . Προφανώς ο κ. Μπράτης σε μόνιμη συνδικαλιστική άδεια δε θα μπορεί να χαλάσει το πολύτιμο απόγευμά του. Επίσης "ενημέρωση" των εργαζομένων για τα προβλήματά τους από κάποιον ο οποίος έχει χρόνια να μπει σε τάξη να διδάξει αιώνιος συνδικαλιστής γαρ.

Σε ποιο ακροατήριο ακριβώς θα κάνει την ενημέρωση ο κ. Μπράτης; Μεταξύ «συγγενών και φίλων»; Δεν θα έπρεπε να είναι παρόντες και εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα Νομού Αρκαδίας; Ποιος θά'ρθει, κ. Μπράτη μας, στις 10:30 το πρωί; Υπάρχουν και κάποιοι που εργαζόμαστε εκείνη την ώρα, κ. Μπράτη μας, δεν...συνδικαλιζόμαστε (για να μην πω άλλο ρήμα σε -ιζόμαστε) από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν και την πάρτη σας...

Χαράς ευαγγέλια: με το νομοσχέδιο του κυρίου 12%, επανέρχονται οι συνδικαλιστές στα πειθαρχικά συμβούλια!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.