Ορκωμοσία ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2014 στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη (photos+video)

Ορκωμοσία ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2014 στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη (photos+video)

Νοέμβριος 28, 2014 - 13:20
4 σχόλια

Άλλη μια ορκωμοσία νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου  2014 στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην ορκωμοσία της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2014 και ο καιρός βόηθησε σε αυτό. Μετά από πολύ καιρό το 11ο Σύνταγμα Πεζικού άνοιξε τις πόρτες του σε τόσο κόσμο, αφού τις τελευταίες ορκωμοσίες δεν είχε τόσο κόσμο.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Διοικητή του 11ου Συντάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχη Γεώργιου Αργυρόπουλου, ο οποίος κατά την ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμό στη ζωή τους καθώς η πατρίδα τους αναθέτει την ύψιστη αποστολή να διαφυλάξουν το υπέρτατο αγαθό, την ελευθερία. Μία δύσκολη αλλά και ωραία αποστολή, είπε.

Ο καιρός ευτυχώς ήταν σύμμαχος και αφού οι οπλίτες έδωσαν τον όρκο στη συνέχεια πήραν την καθιερωμένη άδεια ορκωμοσίας και έφυγαν με τους οικείους τους.

Παρόντες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης και Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Oρκωμοσία νεοσύλλεκτων στο 11ο Σύνταγμα Πεζ


4 Σχόλια

O Παυλής γιατί πήγε στην ορκωμοσία.? Αφού σύμφωνα με αυτά που έλεγε το στρατόπεδο το έχει κλείσει τρεις φορές μέχρι τώρα.

Εμείς όταν πήγαμε φαντάροι δεν είχαμε καν μπάνια. Κάναμε μπάνιο στην υδροφόρα ένας ένας. Ρε τα καυμένα.

Και επειδή στην εποχή που πηγες εσύ φαντάρος δεν είχανε ούτε μπάνια, δε πρέπει να κοιτάμε να βελτιώνεται η κατάσταση και να καλυτερεύουν οι συνθήκες ζωής των φαντάρων σήμερα, για να μη νιώθεις αδικημένος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.