Πλατεία Πετρινού: Το πιο... ωραίο πάρκινγκ

Πλατεία Πετρινού: Το πιο... ωραίο πάρκινγκ

Νοέμβριος 18, 2014 - 12:22
7 σχόλια

Τι πιο ωραίο θέαμα να περπατάς στην πλατεία Πετρινού και να πέφτεις πάνω σε παρκαρισμένα αλλά και σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Μία πλατεία που φτιάχτηκε για όλους τους πολίτες της Τρίπολης αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι παρανομούν συνεχώς χωρίς να σέβονται τους συμπολίτες τους.

Όχι μόνο οχήματα διέρχονται παράνομα στην πλατεία αλλά και σταθμεύουν σα να πρόκειται για δημόσιο πάρκινγκ. Αρκετές είναι οι φορές όπου οχήματα σταθμεύουν πάνω σε πλατείες, πάνω σε πεζοδρόμια μη επιτρέποντας στους πεζούς να κινηθούν ομαλά. Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου το αδιαχώρητο επικρατούσε και στην οδό Εθνομαρτύρων καθώς πάνω στα πεζοδρόμια βρίσκονταν πάνω από 10 οχήματα ταυτόχρονα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκριμένος δόμος έχει κολωνάκια πορτοκαλί. Φανταστείτε τι έχει να γίνει ότι βγουν και αυτά.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Που είναι ο κύριος Παυλής που θα όριζε υπαλλήλους του δήμου να προσέχουν την άναρχη στάθμευση?

Το κακό παράδειγμα για παρκάρισμα επάνω σε πεζοδρόμια ή πλατείες, το δίνουν πολύ συχνά ο ίδιος ο δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχός του, που και οι δύο το έχουν καθιερώσει να παρκάρουν τα τζιπ τους καμαρωτοί πάνω σε πεζοδρόμια και κολωνάκια. βλέπε σχετικό θέμα http://www.tripolisnews.blogspot.gr/2014/11/blog-post_88.html Οπότε και οι πολίτες ακολουθούν το κακό παράδειγμα του 1ου πολίτη της πόλης... Δηλαδή γαϊδούρια όλοι τους !!!

Προτείνω την φωτογράφηση με κινητό τέτοιων παρκαρισμάτων και ανέβασμα στο twitter με hashtag #tripolisparking. -θα πρέπει να φαίνονται και οι πινακίδες- Αν καταφέρουμε και έχει πολλές αναρτήσεις, ΙΣΩΣ να αναγκαστεί και η τροχαία να κάνει κάτι. (τουλάχιστον θα της τα δίνουμε έτοιμα τα στοιχεία, οπότε ας καθίσει να παρακολουθεί το twitter)

Το ακόμα καλύτερο είναι που σε πεζόδρομο περνάνε τα αυτοκίνητα και κορνάρουν στους ΠΕΖΟΥΣ να κάνουν στην άκρη....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.