Χρονόμετρο και στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Χρονόμετρο και στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Νοέμβριος 19, 2014 - 08:55
4 σχόλια

Μετά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνο τώρα έβαλε χρονόμετρο και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Θεοδωρακόπουλος. Φαίνεται πως ο κ. Θεοδωρακόπουλος βρήκε σωστή την ιδέα του χρονομέτρου και την υιοθέτησε κι ο ίδιος.

Έτσι στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας τη Δευτέρα εμφανίστηκε το χρονόμετρο στον υπολογιστή του, με σκοπό να βάλει μία τάξη στο χρονικό διάστημα των τοποθετήσεων των συμβούλων και να μην ξεφεύγουν από την ώρα. Βέβαια στη συγκεκριμένη συνεδρίαση δε χρειάστηκε αφού οι σύμβουλοι ήταν τυπικοί και δεν ξεπερνούσαν το χρόνο.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΟΛΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ . ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΟΙ . ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ?

Ωραίο ανέκδοτο , χρονόμετρο στην δημοτική κοινότητα !!! Να είσαι καλά προεδράρα μου έφτιαξες το κέφι. Φαντάζομαι ότι το έβαλες για τον εαυτό σου γιατί εκτός από την αντιπολίτευση δεν έχουμε ακούσει κανέναν συμβουλό σου κάτι να πει , κάτι να προτείνει , ακόμη και ο Φώτης που στο παρελθόν ούρλιαζε τώρα έχει λουφάξει μπροστά στην μέγιστη προεδρεία σου. Με εκείνα τα κολωνάκια τι γίνεται ? Αλλά τώρα δεν σε πειράζει αφού τα έχουν ξηλώσει σχεδόν όλα οι τραμπούκοι της πόλης μας . Και πα΄λι αυτό "βολεύει" άριστα τις προεκλογικές δεσμεύσεις σου

Το χρονόμετρο το έβαλε μαλλον ο πρόεδρος για να σταματάει και τον ίδιο τον εαυτό του όταν ξεφεύγει και αρχίζει τις ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.