Βεργέτης: «Ηταν άδικο το αποτέλεσμα» (video)

Βεργέτης: «Ηταν άδικο το αποτέλεσμα» (video)

Οκτώβριος 24, 2014 - 01:21
1 σχόλια

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στο «White Hart Lane» ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα από την Τότεναμ.

«Δυστυχώς ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε φάσεις, ίσως περισσότερες από όσες φανταζόμουν αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ, εκτός από αυτό που βάλαμε. Μας στοίχισαν όμως κάποια κενά και ολιγωρίες στην άμυνα, αλλά η Τότεναμ έδειξε ότι έχει παίκτες κλάσης. Είναι κομβική η φάση του Πάρα» είπε αρχικά μιλώντας στη Nova.

Για το αν θα άλλαζε κάτι: «Οι λύσεις μας ήταν περιορισμένες και οι παίκτες μου θεωρώ ότι ήταν καλοί. Όμως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας».

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τρίπολη: «Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε το χάσμα. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί μπορεί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την κουβέντα με τον Ποκετίνο: «Το σωστό είναι αφού δεν είπε να μην πω και εγώ. Δεν ήταν κάτι σοβαρό πάντως».

Για τον Τσοκάνη: «Θεωρώ πως ήταν αποκάλυψη ο Τσοκάνης».

Για τα όσα είπε στο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο κάθε αγώνα είναι σημαντική στιγμή για παίκτες και προπονητή. Δεν είχα πολλά να πω, η ομάδα λειτουργούσε καλά. Αυτό που είπαμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε καλή οργάνωση και ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ξανά. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Είχαμε λίγη στεναχώρια γιατί χάθηκε το γκολ του Πάρα και μετά ήρθε το δεύτερο γκολ».

Για το αν είναι σημαντικός ο θεσμός του Europa League: «Ο μεγάλος στόχος ήταν να σπάσουμε το φράγμα και να μπούμε στους ομίλους. Ο στόχος επετεύχθη και πλέον προσπαθούμε να απολαύσουμε το ταξίδι. Αν προκριθούμε είναι ότι καλύτερο. Αν δεν γίνει αυτό, δεν απογοητευόμαστε, γιατί αυτή η ομάδα μας έχει δώσει μόνο χαρές».

Για το γκολ του Λαμέλα: «Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ αυτό το σημαντικό. Θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα, θα δούμε τα λάθη μας και ευελπιστούμε να τα διορθώσουμε στη συνέχεια».

Για την απουσία του Γιορίς: «Σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας, γιατί ο Γιορίς είναι καλός τερματοφύλακας κι έκανε πολλές επεμβάσεις απόψε».

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Αrcadia Portal.gr Η Συνέντευξη τύπου του Στάικου Βεργέτη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.