Ενδεκάδα με εκπλήξεις ετοιμάζει ο Βεργέτης

Ενδεκάδα με εκπλήξεις ετοιμάζει ο Βεργέτης

Οκτώβριος 23, 2014 - 12:17
1 σχόλια

Έκπληξη με Τσοκάνη, Μάσα για κορυφή

Ο Στάικος Βεργέτης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Τότεναμ και στο μυαλό του έχει ένα σχήμα με καλό αμυντικό προσανατολισμό και παίχτες που στην επίθεση να μπορούν να φύγουν γρήγορα στην κόντρα.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα Τσοκάνης με τον τεχνικό του Αστέρα να προσανατολίζεται στην λύση του ‘Έλληνα μέσου που διεκδικεί μια θέση στην μεσαία γραμμή αλλά  και τον Μάσα που όλα δείχνουν πως θα αλλάξει ρόλο και θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης για να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας την ταχύτητά του αλλά και το πλεονέκτημα που έχει σε καταστάσεις ένας με έναν.

Ο Βεργέτης όπως δείχνει φορτώνει τη μεσαία γραμμή του Αστέρα με στόχο η ομάδα του να πρεσάρει και να μην αφήσει την Τότεναμ να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Αστέρα είναι: Κοσίσκι, Λούι. Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Ρόλε, και στην κορυφή της επίθεση ο Μάσα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

καλο ειναι μερικα πραγματα να μην βγαινουν προς τα εξω τέτοιες σημαντικες στιγμες, αφου λετε πως αγαπατε τον Αστερα.....αλλά μια απο τα ιδια και εσεις.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.