Οι κάτοικοι Τζίβα και Θάνα την Πέμπτη στο δικαστήριο Τρίπολης (video)

Οι κάτοικοι Τζίβα και Θάνα την Πέμπτη στο δικαστήριο Τρίπολης (video)

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 14:03
3 σχόλια

Ασφαλιστικά μέτρα στο Τουρκοδέντρι  

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους κατοίκους χωριών Τζίβα και Θάνα βρέθηκε στα δικαστήρια Τρίπολης όπου και κατέθεσε  την προαναγγελθείσα αίτηση  ασφαλιστικών μέτρων  με την οποία ζητούν προσωρινή διαταγή και διακοπή οποιανδήποτε εργασιών  στον χώρο Τουρκοδέντρι.

Η προσωρινή διαταγή όπως μας ενημέρωση ο κ. Ψιμάρνης  δικηγόρος της υπόθεσης θα συζητηθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 15:00 με την παρουσία των κατοίκων των χωριών Τζίβα και Θάνα

 Ο δικηγόρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα γεγονότα τα οποία διαδραματιστήκαν στον βιολογικό καθαρισμό Τρίπολης την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι. Η εικόνα με τα απορρίμματα στο έδαφος του βιολογικό τόνισε θα είναι και η εικόνα της μεταφόρτωσης στο Τουρκοδέντρι.

Συστήνω ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση

Ο κ. Ψιμάρνης μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι και τη μία το μεσημέρι της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου κανένα απορριμματοφόρο δεν έχει εμφανιστεί και δεν  κάνει μεταφόρτωση απορριμμάτων στο σημείο Τουρκοδέντρι όπως διέταξε ο δήμαρχος χθες.

Αυτή  η κίνηση άμα γίνει θα βρει την αντιδράση των 200 κατοίκων που βρίσκονται συνεχώς εκεί ανέφερε. Για την μεταφόρτωση των απορριμμάτων δεν έχει δοθεί έγκριση  από την αρχαιολογική υπηρεσία η οποία έκανε τομές στο σημείο τη Δευτέρα. Σε επικοινωνία που είχε με την προϊσταμένη της αρχαιολογικής υπηρεσίας ο κ. Ψιμάρνης μας ενημέρωσε  ότι δεν κατάφερε να πληροφορηθεί κάτι ως προς την διάγνωση της υπηρεσίας.

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι κάτοικοι Τζίβα και Θάνα στο δικαστήριο


3 Σχόλια

Στη ΒΙΠΕ θα συνεχίσει να γίνεται η μεταφόρτωση όσο μπλοκάρουν τα οικόπεδα που αποφάσισε ο δήμαρχος...

Αναμένοντας το βίντεο, επαναλαμβάνω: σπίτια, χωράφια, βιοτεχνίες, πηγάδια κ.α. είναι σε απόσταση αναπνοής από το οικόπεδο που ο Δήμος δηλώνει ότι θέλει να χρησιμοποιήσει σαν σταθμό μεταφόρτωσης μετά την παύση της Αγίας Τριάδας. Και εμάς τους κατοίκους Θάνα και Τζίβα και όλους τους τριπολιτσιώτες μάς χρησιμοποιούν οι "άρχοντες" σαν πιόνια στα άγνωστα παιχνίδια τους.

Δήμαρχε εσύ δεν είσαι φασίστας... έλεγε μια φωνούλα χθες στο Τουρκοδένδρι. Και πως λέγεται αυτός που αποφασίζει μόνος χωρίς να υπάρχει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΤ να βάλει τα σκουπίδια μέσα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.