Χωρίς τρεις ξεκίνησε η προετοιμασία

Χωρίς τρεις ξεκίνησε η προετοιμασία

Απρίλιος 20, 2010 - 10:35

Μετά το ρεπό της Κυριακής, που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Αρκαδικού να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες με τους Ίκαρους.

Στην «πρώτη» προπόνηση της εβδομάδας, ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε όπως συνηθίζει στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, επισημαίνοντας κάποια συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και τις αντιδράσεις των παικτών του.
Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τον Αρκά τεχνικό στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι των Σερρών, αφού δεν είχε στη διάθεση του τρεις παίκτες, τον Ανδρέα Σιζόπουλο, τον Δημήτρη Καραδολάμη και τον Σωκράτη Μαναβόπουλο.

Ο Ανδρέας Σιζόπουλος και ο Δημήτρης Καραδολάμης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και δεν έκαναν προπόνηση τη Δευτέρα, ωστόσο ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την προσπάθεια των συμπαικτών τους.

Ο Κύπριος γκάρντ ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, ενώ ο Μακεδόνας φόργουορντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση του. Τέλος, ο Σωκράτης Μαναβόπουλος, που επίσης ήταν παρόν στην προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συντήρησης.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: