Φυτανίδης: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Φυτανίδης: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Οκτώβριος 16, 2009 - 10:28

Σήμερα το πρωί (10.00 π.μ.) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Αργεντινό τεχνικό Μάριο Γκόμες.

Στη χθεσινή προπόνηση, η οποία έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Αστέρας στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Μάριο Γκόμες να δοκιμάζει διάφορα συστήματα και σχήματα στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ρίος, Καρντόσο, Νταμόντε.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος δήλωσε «Είναι ένα πολύ σημαντικό για μας. Σίγουρα απέναντι μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος. Έχουμε δείξει κατά το παρελθόν πώς τα καταφέρνουμε απέναντι σε μεγάλους και δύσκολους αντιπάλους και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το Σάββατο. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, γιατί τα λάθη σε τέτοιους αγώνες δεν συγχωρούνται από την αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια»

Ειδήσεις: