Φιλική νίκη… Αστέρας Τρίπολης-Χαϊδάρι 2-1

Φιλική νίκη… Αστέρας Τρίπολης-Χαϊδάρι 2-1

Μάιος 05, 2010 - 22:51

Φιλική νίκη σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας, κερδίζοντας το Χαϊδάρι με 2-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσε ο Καρέρα στο 15ο λεπτό και ο Βίλτσες στο 49’. Το Χαϊδάρι είχε προηγηθεί στο 12ο λεπτό με τον Τσούκη.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, αφού ο Έντερ με τον Τσέζαρεκ και τους Γιαννούλη, Γεωργίου, Αποστολίδη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι Νταμόντε, Καρντόσο έκαναν θεραπεία.

Στην Τρίπολη εξ άλλου, επέστρεψε σήμερα ο Αργυρόπουλος, ο οποίος επίσης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Χαϊδάρι προηγήθηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Τσούκης με σουτ από δεξιά αιφνιδίασε τον Αναστασόπουλο «ανοίγοντας το σκορ» 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Καρέρα έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπακασέτα, ο Αργεντινός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ιδανικό πλασέ ισοφάρισε (1-1).
Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Βίλτσες στο 49’ έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, απέφυγε τον τερματοφύλακα Μότο και με πλασέ στην κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1).

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Αστέρας: Αναστασόπουλος (46’ Ντεγκρά), Λαμπρόπουλος (56’ Σεντεμέντες), Ρόκας (28’ Ουριμπάρι), Φυτανίδης, Λαζαρίδης (56’ Γκαιδατζής), Λαδάκης (56’ Κουρμπέλης), Μπαστία, Βίλτσες (69’ Σαραντόπουλος), Ρίος (46’ Μπαρτολίνι), Καρέρα (63’ Τζουμάκας), Μπακασέτας (46’ Τσουμάγκας).

Χαϊδάρι: Μότος, Τσούκης (89’ Γεωργιάδης), Κωνσταντόπουλος (63’ Τσουμάνης), Σαλαπάτας (69’ Μπίρδας), Γιαννακόπουλος (63’ Μάρκου), Τσώνης, Δελής (63’ Δουρούκης), Λεμονίτης (82’ Βούλγαρης), Παντελίδης (63’ Περιστέρης), Κρητικός (89’ Πολύταρχος), Ρούμπης (82’ Σαραντέας).

- Σε σημερινά φιλικά παιχνίδια που έγιναν στα βοηθητικά γήπεδα του Αστέρα, η παιδική ομάδα (γεννηθέντες 1994-1995) κέρδισε με 4-2 τον Ηρακλή Λεχαίου (από ένα γκολ οι Ντινιωτάκης, Μάζης, Δρόσος και Μπέμπης), ενώ η ομάδα τζούνιορ του Αστέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Λεχαίου.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: