Κλήσεις στις Εθνικές παικτών των «κυανοκιτρίνων»

Κλήσεις στις Εθνικές παικτών των «κυανοκιτρίνων»

Μάιος 08, 2009 - 09:11

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα να ολοκληρώθηκαν, αλλά οι υποχρεώσεις νεαρών παικτών του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζονται με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση στους Αργυρόπουλο και Αποστολίδη.

Αναλυτικότερα ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ελπίδων Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τις προπονήσεις που θα γίνουν το διήμερο 11-12 Μαΐου και το φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στις 13 Μαΐου.
Μεταξύ των παικτών που κλήθηκαν συμπεριλαμβάνεται και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, που συνεχίζει την διαδρομή του στις εθνικές ομάδες. Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας για την επίσημη αναμέτρηση της 6ης Ιουνίου με την Λιθουανία.
Σήμερα και αύριο εξ άλλου, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος θα συμμετέχει στα δύο φιλικά παιχνίδια της εθνικής νέων (στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πορτογαλία 23-28 Μαΐου).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Άγιο Δημήτριο και αύριο την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Μεσογειακούς αγώνες της Ιταλίας.
Σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρξει και μία επιμέρους… κόντρα, μεταξύ Αργυρόπουλου (εθνική νέων), Αποστολίδη (μεσογειακή ομάδα), που αναδεικνύει σε επίπεδο εθνικών ομάδων την καλή δουλειά που γίνεται στον Αστέρα Τρίπολης.
Στη Μεσογειακή ομάδα ο Αποστολίδης…
Ο Γαβριήλ Αποστολίδης του Αστέρα Τρίπολης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Νιόπλια για προπονήσεις με την εθνική ομάδα, που θα συμμετάσχει στους Μεσογειακούς αγώνες της Ιταλίας (Πεσκάρα 25 Ιουνίου-5 Ιουλίου). Οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ξεκίνησαν την Δευτέρα, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, ενώ αύριο Τετάρτη θα γίνει ένα φιλικό παιχνίδι με την εθνική νέων στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά. Έτσι ακόμη ένας παίκτης του Αστέρα δείχνει να αποτελεί για τα καλά μέλος Εθνικής ομάδας.
Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: