Εντυπωσιακή εμφάνιση του «Ορφέα» στο 4ο Φεστιβάλ Δήμου Βούλας

Εντυπωσιακή εμφάνιση του «Ορφέα» στο 4ο Φεστιβάλ Δήμου Βούλας

Ιούνιος 02, 2009 - 23:51

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2009 ο «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης συμμετείχε στο διήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Βούλας στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, όπου εμφανίστηκαν την 1η ημέρα, εκτός του «ΟΡΦΕΑ» οι χορωδίες:

• «ΟΚΤΑΒΑ» μικτή χορωδία μουσικού συλλόγου Σπετσών
• Μικτή χορωδία Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων και
• Μικτή χορωδία Αλιβερίου.
Έντονα χειροκρότησε το ακροατήριο τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του «ΟΡΦΕΑ» όταν τελείωσε το πρόγραμμα και ο εκφωνητής αναφέρθηκε στην προσφορά του επί 30 χρόνια στον «ΟΡΦΕΑ» και στο πρόγραμμα που εντυπωσίασε το κοινό το κοινό για τον συγχρονισμό και την ποιοτική απόδοση του προγράμματος.
Η ορχήστρα «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΟΡΦΕΑ» ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για την 2η εμφάνιση που θα γίνει εκτός απρόοπτου στις 24 Ιουνίου 2009 σε κέντρο της πόλης μας που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Το πρόγραμμα θα αποτελείται από έντεχνα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που ετοιμάζει ο μαέστρος της ορχήστρας κ. Τάσος Ψαρρός.
Τέλος η Παιδική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» θα εμφανιστεί στις 21 Ιουνίου 2009 στην πλατεία του Άρεως υπό διεύθυνση της μαέστρου κας Ελένης Λυγιά, για την Πανευρωπαϊκή ημέρα της Μουσικής υπό την αιγίδα του Κέντρου Καλλιτεχνικής πράξης του Δήμου Τρίπολης.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις