Διάθεση εισιτηρίων Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Διάθεση εισιτηρίων Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Φεβρουάριος 09, 2010 - 17:17

Συνεχίζεται από Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010 η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο για φιλάθλους του Αστέρα, έως το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 και ώρες: 12.00 το μεσημέρι έως 5.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της θύρας 1.

Επισημαίνεται ότι για την αγορά εισιτηρίου αγώνα, απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου, ο οποίος επιθυμεί να προμηθευτεί εισιτήριο. Μπορεί να εκδοθεί μόνο ένα εισιτήριο ανά ταυτότητα.
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα του αγώνα, δεν θα διατίθενται εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου. Η είσοδος στο γήπεδο για όλους τους φιλάθλους θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου του εισιτηρίου, απλού ή διαρκείας.

Δύο προπονήσεις την Τετάρτη

Ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα η σημερινή, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος. Το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες του Αστέρα που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Εργοτέλη προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. ενώ οι υπόλοιποι –ως συνήθως- ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.
Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη με τον Έλληνα τεχνικό να έχει προγραμματίσει μία το πρωί. (9:30 π.μ) και μία το μεσημέρι (3:00 μ.μ.). Αύριο εξ άλλου, αρχίζει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (7.00 μ.μ.) με τον Ολυμπιακό.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Βλάχος υπολογίζει στον Μπρούνο Ουριμπάρι, που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τον Αντριάν Μπαστία, που έχει μία ακόμα αγωνιστική να εκτίσει την τιμωρία του.

Ο Αργεντινός χαφ θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού από την επόμενη εβδομάδα και θα λογίζεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: