Έτοιμος για την έκπληξη

Έτοιμος για την έκπληξη

Οκτώβριος 17, 2009 - 12:50

ο Αστέρας Τρίπολης, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, πάει στον Πειραιά με σκοπό το άστρο του να "λάμψει" και μέσα στο "Καραϊσκάκη". Η ομάδα του Μάριο Γκόμες θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των "ερυθρολεύκων" για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να αποδείξει ότι η εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη ήταν μόνο μια κακή παρένθεση.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Φυτανίδη, που παρουσιάζεται αισιόδοξος για το ματς στο φαληρικό στάδιο. "Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι, χωρίς άγχος και βγάζοντας ό,τι καλύτερο έχουμε στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Στο παρελθόν έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε τους μεγάλους αντιπάλους, έχουμε κάνει "ζημιές" και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Καραϊσκάκη".Η προετοιμασία του Αστέρα ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (16/10).

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Εργοτέλη απουσιάζουν από την αποστολή οι Σεμπάστιαν Καρέρα, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ενώ αντίθετα τέθηκαν στη διάθεση του προπονητικού τιμ επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ζεάν Κάρλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ειδήσεις: