Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για έργα στη Βόρεια Κυνουρία

Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για έργα στη Βόρεια Κυνουρία

Νοέμβριος 28, 2022 - 18:00
4 σχόλια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας παρευρέθηκε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλη και το Διευθυντή Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ. Πανουκλιά σήμερα 28-11-2022 στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων έργων από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα συνολικού προϋπολογισμού 300.000 € για τα εξής έργα:

1. Συντήρηση - αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση της Οδού Άνω Δολιανά - Άνω Κούτρουφα προϋπολογισμού  150.000 €.
2. Συντήρηση αποκατάσταση οδοποιίας στην Τ.Κ. Κορακοβουνίου προϋπολογισμού 150.000 €.

Στην Π.Ε. Αρκαδίας υλοποιούμε έργα σε όλο το Νομό.

Φροντίζουμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών.

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

Γειά σου Μανώλη με τις εργαρες σου! Αγνώριστη την έκανες την Κυνουρία, με το υπερσύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο που έφτιαξες! Οι κυνουριατες θα σου στήσουν άγαλμα για το τεράστιο έργο σου.

ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ,ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΝΙΚΑΣ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ........ ! ΝΤΡΟΠΗ !

Ο ΚΟΣ ΝΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕΙ ΤΗΝ Β ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΜΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 4ον ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟ Β ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ. "ΤΣΙΣΤΑΝΗΣ"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.