Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα την Τρίτη και την Τετάρτη

Ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα την Τρίτη και την Τετάρτη

Νοέμβριος 28, 2022 - 17:21
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Αποφασίζουμε:
1. Τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, ήτοι από τον Ανισόπεδο Κόμβο Στέρνας (χ/θ 124,6) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια (χ/θ 158,2) και στις δύο κατευθύνσεις, εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Αρκαδίας:
 Από την Τρίτη 29-11-22 και από ώρα 21:00 έως την Τετάρτη 30-11-22 και ώρα 06:00, ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα της εν λόγω οδού.
 
 Καθ΄όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται στην (Παλαιά) Εθνική οδό Άργους - Τρίπολης.
 Για τις ανάγκες της εκτροπής απαιτούνται ρυθμίσεις στους εξής Ανισόπεδους Κόμβους:
α. Βόρειας Τρίπολης (αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό) και απαγόρευση εισόδου στον κλάδο προς Αθήνα (Α-9-2).
β. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα (κλάδος Α-8-2).
2. Σε περίπτωση που η άσκηση και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της διεξαγωγής της, λήξουν πριν από την 06:00 ώρα της Τετάρτης 30-11-22, το τμήμα αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Τρίπολης Βόρεια ως τον Α/Κ Στέρνας, θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.
3. Η Τεχνική εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. υποχρεούται σε όλη τη διάρκεια των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί , σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων και τα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες καθώς επίσης και να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, σύμφωνα με τα ανωτέρω και το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (ΚΟΚ), ως ισχύει.
Επιπρόσθετα, οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες, με κάθε πρόσφορο μέσο (Μ.Μ.Ε., ιστότοπο της, εισπράκτορες διοδίων κ.λ.π.) για την ισχύ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
4. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 57 /23-3-1999) ως τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.
5. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις Τοπικές εφημερίδες, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.3861/2010 (Φ.Ε.Κ. τ. Α΄- 112 /13-7-2010).

Ο ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΡΑΛΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.