Τρίπολη: Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ - Τι είπαν οι μαθητές (vid)

Τρίπολη: Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ - Τι είπαν οι μαθητές (vid)

Ιούνιος 01, 2023 - 12:34
1 σχόλια

Το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, με τη Νεοελληνική Γλώσσα και αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Βρεθήκαμε στο Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης, όπου μίλησαν οι μαθητές στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για το πώς τους φάνηκαν τα θέματα και αν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν σε αυτά.

Το θέμα της Έκθεσης αφορούσε τον εθελοντισμό.

Το κείμενο που δόθηκε στους μαθητές αναφερόταν στα οφέλη του εθελοντισμού, ενώ στη συνέχεια τους δόθηκε και το αντίστοιχο κείμενο λογοτεχνίας, το οποίο ήταν ένα αρκετά κατανοητό ποίημα, που αφορούσε στην ανάγκη του εθελοντισμού.

Οι περισσότεροι μαθητές απάντησαν ότι το θέμα της Έκθεσης ήταν βατό.

Υπήρχαν μαθητές οι οποίοι στοχεύουν σε κάποια σχολή όπως Γεωπονικό, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, καθώς και άλλοι που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει την σχολή που επιθυμούν.

Αρκετοί από τους μαθητές ανέφεραν ότι σκοπεύουν να εργασθούν το καλοκαίρι προκειμένου να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τέλος, στην ερώτηση αν είναι έτοιμοι για το επόμενο μάθημα, οι απαντήσεις ποίκιλλαν.

Το ArcadiaPortal.gr εύχεται σε όλους του μαθητές Καλή Επιτυχία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Τι λένε οι μαθητές της Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο παιδιά. Καλά αποτελέσματα. Ο Μπένυ γιατί δεν είπε και αυτός δυο λόγια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.