Τζιούμης: Προχωράμε σε ουσιαστικά βήματα ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Δήμου Τρίπολης

Τζιούμης: Προχωράμε σε ουσιαστικά βήματα ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Δήμου Τρίπολης

Ιούνιος 01, 2023 - 12:33
5 σχόλια

Στην έκθεση China International Big Data Industry Expo (Big Data Expo) συμμετείχε ο Δήμος Τρίπολης.

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση στον κόσμο, με θέμα τα μεγάλα δεδομένα.

Η έκθεση Big Data Expo δεν έχει εξελιχθεί απλώς σ' ένα σημαντικό γεγονός για τη βιομηχανία των μεγάλων δεδομένων, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να μοιραστεί τις ευκαιρίες ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας και να εξερευνήσει από κοινού νέους μοχλούς ανάπτυξης και αναπτυξιακά μονοπάτια.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, τονίζει: «Στον Δήμο Τρίπολης προχωράμε σε ουσιαστικά βήματα ενίσχυσης της εξωστρέφειας. Αυτό το σκοπό είχε η συμμετοχή μας στην έκθεση Big Data Expo 2023, στην Κίνα.

Μία έκθεση που αποτελεί ένα γεγονός, παγκόσμιας εμβέλειας.

Πιστεύουμε στην καινοτομία που θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Στον Δήμο Τρίπολης υπογράψαμε τη συνεργασία με τον Δήμο Guiyang με στόχο να υλοποιήσουμε δράσεις σε τεχνολογικό, εμπορικό και τουριστικό επίπεδο».

Δελτίο Τύπου

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κε Τζιούμη, δεν συμμετείχατε στην παραπάνω έκθεση. Την επισκεφθήκατε. Συμμετέχω σημαίνει, λαμβάνω μέρος και παρουσιάζω, εισηγούμαι για έναν σκππό. Κάποιοι επιστήμονες εκεί συμμετείχαν καταθέτοντας την επιστημοσύνη τους και τη γνώση τους. Προσέξτε τι ανακοινώνετε, διότι εκτίθεστε με αυτά που ανακοινώνετε. Εσείς πείτε μας τι παρουσιάσατε με τη συμμετοχή της ομάδα σας. Μην θεωρείτε τον κόσμο κοτόπουλα επιτέλους και αμόρφωτους. Σας παρακολουθούν και επιστήμονες αναγγαστικά.

η απάντηση σε αυτό το ταξίδι φιάσκο είναι: https://www.arcadiaportal.gr/news/dimos-tripolis-miden-stin-psifiaki-exypiretisi-ton-politon Τελευταίοι στην Ελλάδα και αντί να δείτε τα small data και να φτιάξετε τουλάχιστον μια σελίδα της προκοπής φτιάξατε μια αηδία μόνο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ που την χρυσοπληρώσαμε και την δώσατε και απευθείας ανάθεση σε εταιρία της Αθήνας... ΤΑ BIG DATA σας μάραναν και πήγατε στην Κίνα...

Όποιος υποψήφιος δήμαρχος μιλήσει ουσιαστικά για νέες ιδέες και νέες ψηφιακές υπηρεσίες προς τους πολίτες, αυτός και θα ψηφιστεί από εμένα και την οικογένειά μου. Αρκετά ποια με τους γέρους από όλες τις παρατάξεις. Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και γνώσεις πληροφορικής απαιτούνται στην σύγχρονη εποχή που ζούμε.

@17.06 αν ψηφίσεις με βάση τα λόγια, θα απογοητευτείς. Δεν αρκεί να «μιλήσει» όπως λες ο όποιος δήμαρχος. Πρέπει και να θέλει και να ξέρει και να μπορεί. Ετούτος εδώ στα λόγια έχει κάνει την Τρίπολη Silicon Valley στα 4 χρόνια. Στην πραγματικότητα είμαστε ο μόνος δήμος στην χώρα που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε ένα δημοτικό συμβούλιο με τηλεσύσκεψη. Ο δήμος Τρίπολης όχι μόνο είναι τελευταίος στην Ελλάδα σε ψηφιοποίηση αλλά είναι και αυτός με την πιο εσωστρεφή, κοντόφθαλμη, ανέμπνευστη και αναποτελεσματική διοίκηση. Ο δήμαρχος μιλά για εξωστρέφεια χωρίς να ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη

Οι άνθρωποι κομπάρσοι σε διαφήμιση του χορηγού ήταν! Εδώ έφθασαν να εμφανίσουν photo της Οίας από την Θήρα, με υπότιτλο Τρίπολη-Ελλάδα. Και επειδή κάποιος πρέπει να τους τρίξει τα δόντια, ήδη ενημερώθηκε οι αρχές της συγκεκριμένης πόλης, περί παραπλανητικού ίσως spot. Η τρίποδη μόνο βουνά έχει και έχει και πολλές ομορφιές. Κι΄ αυτή την φορά θα πληρωθεί ανάλογα η πίτα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.