Τρίπολη: Λίγο σκοτάδι ακόμα... (pics)

Τρίπολη: Λίγο σκοτάδι ακόμα... (pics)

Μάρτιος 06, 2019 - 19:03
2 σχόλια

Μάλλον το έχει η μοίρα μας μία φορά τον μήνα στο κέντρο της Τρίπολης, συγκεκριμένα στο πάρκο στο τρενάκι, να μένουμε χωρίς φώτα και μάλιστα ημέρες γιορτινές, υποτίθεται.

Πριν από περίπου έναν μήνα στην Παπαρρηγοπούλου δεν υπήρχε λαμπτήρας να λειτουργεί ούτε για δείγμα (δείτε ΕΔΩ), με αποτέλεσμα οι πεζοί να σκοντάφτουν στο πεζοδρόμιο. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη δημοσίευση του άρθρου αποκαταστάθηκε ο ηλεκτροφωτισμός. Ωστόσο χθες Τρίτη 5 Μαρτίου, εξερχόμενοι από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, διαπιστώσαμε ότι ούτε ένας λαμπτήρας δεν λειτουργούσε στην οδό Καλαβρύτων.

Αλλά ούτε και στην οδό Παπαρρηγοπούλου.

Σκοτάδι παντού για ακόμα μία φορά. Πράγμα που δυσκολεύει πολύ τους διαβάτες να κινηθούν στα πεζοδρόμια. Ελπίζουμε οι όποιες βλάβες να αποκατασταθούν σύντομα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Κανε και μια βόλτα ΒΙΠΕ για να δεις εκεί το απόλυτο σκοτάδι.Πηγαινε από το s/m Bazaar και κάτω και θα δεις μαυρίλα.Εκει που υποτειθεται πως χτυπά η καρδιά της οικονομίας .Λυπη,θλίψη και υποβάθμιση απόλυτη επικρατεί.Να δούμε αν θα ασχοληθεί κάποιος τώρα παραμονές των εκλογών για το αυτονόητο

Οι "γιορτινές" μέρες σας μάραναν. Το ότι υποτίθεται ότι "στόλισαν" την πόλη 5 μέρες πριν τις απόκριες είναι απολύτως φυσιολογικό...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.