Κουίζ: Βρες τον δρόμο στην Τρίπολη! (pics)

Κουίζ: Βρες τον δρόμο στην Τρίπολη! (pics)

Φεβρουάριος 14, 2019 - 10:00
1 σχόλια

Αν σας έδειχναν αυτές τις φωτογραφίες, όλες εκτός από την τελευταία, όπου τουλάχιστον θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τη Λέσχη Αξιωματικών η οποία φωτίζεται, και σας ρωτούσαν «ποιος είναι αυτός ο δρόμος;», θα το είχατε χάσει το παιχνίδι. Διότι οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να απεικονίζουν ακόμα και... πυροφάνια σε ακτή.

Κι όμως, είναι δρόμος της Τρίπολης, κεντρικότατος. Πρόκειται για την οδό Παπαρρηγοπούλου και τα φώτα που αχνοφαίνονται στο βάθος είναι του πάρκου. Τα οποία λειτουργούν όλα. Ωστόσο, δεν βοηθούν ιδιαίτερα τον διαβάτη που περνάει από τον δρόμο.

Ούτε μία λάμπα δεν καίει από τα φώτα κατά μήκος του δρόμου, με αποτέλεσμα οι πεζοί το βράδυ να μην βλέπουν ούτε τους κυβόλιθους στο πεζοδρόμιο.

Σκότος και έρεβος για άλλη μία φορά στο κέντρο της Τρίπολης.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, καθ' οδόν για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Χθες Τετάρτη η κατάσταση ήταν ακριβώς η ίδια.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Θέλουνε και επισκέπτες, τουρίστες ντε, να ζωντανέψει η πόλη!(χαχαχαχαχαχα) Δεν κοιτάνε που δεν βλέπουν τη μύτη τους και δεν έχουν καμιά ποιότητα ως πολίτες οι κάτοικοι της πόλης τα μεγαλεία τους μάραναν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.