Τρίπολη: Ιερέας στον Φάλανθο θετικός στον κορωνοϊό

Τρίπολη: Ιερέας στον Φάλανθο θετικός στον κορωνοϊό

Οκτώβριος 29, 2020 - 11:29
10 σχόλια

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Φαλάνθου του δήμου Τρίπολης, μετά την γνωστοποίηση κρούσματος κορωνοϊού σε ενορία χωριού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ιερέας που λειτουργεί σε χωριό του Φαλάνθου είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ιερέας έχει υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και είναι θετικός στον ιό. Να αναφέρουμε ότι ο ιερέας βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, όπως και η οικογένειά του, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Προχθές στην δοξολογία για την 28η , είδαμε στο βίντεο και στις φωτογραφίες το ιερατείο ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣΚΑ ! Και ύστερα μου λες για δε σου γράφω ..... Η Ι.Σ. τί έχει να πει γι' αυτό ?

Ο συγκεκριμένος Παπάς λειτουργεί σε 3 διαφορετικά χωριά. Ο Φάλανθος φαίνεται να πηγαίνει σε καθολικό λοκνταουν.

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές μητροπόλεις τηρούνται αυστηρά τα μέτρα για τον κορονοιό. Στις εκκλησίες της πόλης μας βέβαια δεν τηρούνται. Το μεγαλύτερο ποσοστό των πιστών είναι χωρίς μάσκα, οι αποστάσεις δεν υπάρχουν, στα καθίσματα δεν υπάρχουν απαγορευτικά. Χριστιανός είναι αυτός που σέβεται τον συνάνθρωπό του και φοράει μάσκα.

Σε ένα από τα παραπάνω χωριά έγιναν μαζικά rapid test στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης. Ολα ήσαν αρνητικά.

Μα πως κόλλησε; αφου κοινωνουσε ,μυστήρια πράγματα

Ο ιερέας λειτουργούσε και στα Λυκόχια Μεγαλόπολης. Κάτοικοι του χωριού μετέβησαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και έκαναν το test. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.