Συνάντηση Νίκα - Κωνσταντινόπουλου για θέματα της Αρκαδίας

Συνάντηση Νίκα - Κωνσταντινόπουλου για θέματα της Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 05, 2020 - 11:30
1 σχόλια

Θέματα που συνδέονται με την Αρκαδία και την ανάπτυξή της, με ιδιαίτερη αναφορά στην περιοχή της Μεγαλόπολης, στη λίμνη του Λάδωνα και το οδικό δίκτυο του νομού συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, ενημέρωσε τον βουλευτή σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας για τα έργα στην περιοχή της Μεγαλόπολης που αφορούν τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, κι ακόμα για την ένταξη της παράκαμψης Λαγκαδίων στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και για το θέμα του φυσικού αερίου.

Επίσης συζητήθηκε το έργο ανάπλασης στη λίμνη του Λάδωνα, αλλά οι εκτεταμένες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αρκαδίας.

Στον βουλευτή παραδόθηκε φάκελος με πληροφορίες για όλα τα έργα στην Αρκαδία, και συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση, σύντομα, προκειμένου ο Οδ. Κωνστινόπουλος να μεταφέρει τις παρατηρήσεις του.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αντε χάσου Οδυσσέα , με τα τεράστια έργα σου στους 3 μήνες που διετέλεσες υπουργός . Κόφτο παραμύθι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.