Συναντήσεις Μητσοτάκη και Βλάση με Αρκάδες επιχειρηματίες στην Τρίπολη

Συναντήσεις Μητσοτάκη και Βλάση με Αρκάδες επιχειρηματίες στην Τρίπολη

Ιούλιος 20, 2021 - 10:32
2 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο της ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη και σε ένα πιεσμένο πρόγραμμα, βρέθηκε στην αρκαδική πρωτεύουσα όπου μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση συναντήθηκε με Αρκάδες επιχειρηματίες σε ξενοδοχείο στην πλατεία Άρεως. Η συνάντηση είχε να κάνει με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Αρκαδία.

Εκτός από τον Κώστα Βλάση, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής και σημαντικοί Αρκάδες επιχειρηματίες που και έχουν κάνεις μεγάλες επενδύσεις δημιουργόντας δεκάδες θέσεις εργασίας. 

Οι επιχειρηματίες που συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν οι εξής : Γιάννης Καϋμενάκης (20 χρόνια Αστέρας Τρίπολης) , Μιχάλης Λαμπρόπουλος (hengas), Σταυρος Δέμος που με την δημιουργία των 4 εργοστασίων  θα δημιουργήσει τουλάχιστον 600 θέσεις εργασίας , Νικόλαος Μελής και τον κύριο Πόκα

 

 


2 Σχόλια

Τους "ημεδαπούς" επιχειρηματίες γιατί δεν τους συστήσατε;;; Μόνο για το δήμο θέλετε τους ψήφους τους;;;

Συναντηση με "πιασμενους οικονομικα επιχειρηματίες " γιατι δεν τον αφησαν να μιλησει με μαγαζατορες που μοχθουν για το καθημερινο τους πιατο φαι.Οπως αλλωστε κανουνε ολοι οι πρωθυπουργοί. Ο Δυσκολος Σεπτέμβριος ερχεται και αλλοιμονο μας,θα πεινασει και το παρδαλο κατσικι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.