Κώστας Βλάσης: Ο Πρωθυπουργός δικαιούται να λέει ότι είναι και Αρκάς

Κώστας Βλάσης: Ο Πρωθυπουργός δικαιούται να λέει ότι είναι και Αρκάς

Ιούλιος 20, 2021 - 10:24
4 σχόλια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου την Τρίπολη, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπ. Λιβανό και στελέχη του υπουργείου. Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη, παρουσία του, πραγματοποιήθηκε συνδιάσκεψη για τη νέας Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τη Μεσσηνία και το υπό κατασκευή εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη.

Καθ' όλη την περιοδεία του στην Αρκαδία τον συνόδευσε ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Πρωθυπουργό, υπενθυμίζοντας και την αρκαδική του καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του:

«Καλωσορίσαμε στην Τρίπολη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης δικαιούται να λέει ότι είναι και Αρκάς, καθώς η μητέρα του έλκει την καταγωγή της από τη Στεμνίτσα. Εμείς εδώ στην Αρκαδία τον αγαπάμε, τον εμπιστευόμαστε και προσδοκούμε πολλά από αυτόν».


4 Σχόλια

Τους Αρκάδες τους ρώτησες κύριε Βλάση αν θέλουν να λέει το ανέμελο ζαβό σας ότι είναι συντοπίτης τους; Για σε παρακαλώ, γιατί τα έχετε ισοπεδώσει όλα και βγαίνετε και λέτε ό,τι μαλ@@@ σας κατέβει

Μα πάνω απ' όλα είναι ΑΝΕΜΕΛΟΣ. Μεγάλη ντροπή και αίσχος να λέτε ότι ο ........ κ. ανέμελος είναι αρκάς κ. κώστα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.