Σύλληψη για όπλα και λαθραίο καπνό στο Κιάτο Κορινθίας

Σύλληψη για όπλα και λαθραίο καπνό στο Κιάτο Κορινθίας

Δεκέμβριος 02, 2020 - 16:36
2 σχόλια

Συνελήφθη, χθες (1.12.2020) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- αεροβόλα πιστόλια, -9- συσκευασίες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -450- γραμμαρίων και -53- πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- αεροβόλα πιστόλια και -3- αεροβόλα όπλα, τύπου τυφεκίου, για τα οποία δεν τηρούσε τους όρους ασφαλής φύλαξης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι βάσανα τραβάει αυτή η έρημη γλώσσα μας! Της "ασφαλής φύλαξης" λοιπόν, όχι "ασφαλούς"!!! Συγχαρηρητήρια και μπράβο μας! Αυτό είναι πρόοδος...

2:11 Είναι βέβαια και τα σαΐνια που επεξεργάζονται τα δελτία τύπου και τα ανεβάζουν αυτούσια. Όπως νά'ναι και ό,τι νά'ναι. Δεν μπαίνουν ούτε καν στον κόπο να διορθώσουν έστω κάποια τέτοια εξόφθαλμα λάθη. Αλλά σου λέει εμείς τι φταίμε; Οι άλλοι που συνέταξαν την ανακοίνωση φταίνε. Οπότε στ' αρ@@@@@ μας και μας, Κωστής Παλαμάς, ένα πράγμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.