Στρέμπα εσύ και στην κορυφή (της επίθεσης)

Στρέμπα εσύ και στην κορυφή (της επίθεσης)

Νοέμβριος 06, 2023 - 18:24
1 σχόλια

Τον Αποστόλη Στρέμπα τον ξέρουμε ως έναν πολύ καλό κεντρικό μέσο ο οποίος έχει την έφεση και την ικανότητα να καλύψει όλες τις θέσεις ενός τριγώνου στον χώρο της μεσαίας γραμμής (έξι-οκτώ-δέκα).

Παράλληλα τον έχουμε δει να παίζει με επιτυχία και στο κέντρο της άμυνας έχοντας και την ανασταλτική ικανότητα αλλά και την τεχνική κατάρτιση για την θέση για να ξεκινήσει η ομάδα του παιχνίδι από την πίσω γραμμή.

Το τελευταίο διάστημα όμως βλέπουμε τον Αποστολη Στρέμπα να έχει καθιερωθεί στην κορυφή της επίθεσης του Παναρκαδικού και μάλιστα να ανταποκρίνεται με τον δικό του ξεχωριστό και πάντα πολύ καλό τρόπο.

Οι αριθμοί λοιπόν λένε πως ο σέντερ φορ Αποστόλης Στρέμπας μετράει σε τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας πέντε γκολ έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του και όντας ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού μαζί με τον Σάκη Μιχόπουλο.

Κλασσικό εννιάρι στο ρόστερ του ο Παναρκαδικός διαθέτει τον Κούλη Ξιφαρά ο οποίος επέστρεψε και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και σίγουρα προσφέρει ακόμα μια λύση στα χέρια του προπονητή του Σπύρου Λαγού.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως κάτι ανάλογο στο παρελθόν (δηλαδή με παίχτη να έχει παίξει όλες τις θέσεις του άξονα) έχει συμβεί και με τον Χρήστο Νάνο έχοντας αγωνιστεί και ως φορ και ως κόφτης και τα τελευταία χρόνια σταθερά ως στόπερ.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Αποστόλης Στρέμπας έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κεντρικού άξονα από την άμυνα ως την επίθεση πράγμα με την δική του σημειολογική αξία.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Για φέτος μέχρι το Δεκέμβριο Με τον καινούργιο χρόνο που θα κλείσει η βρύση από χρήματα των βλέπω στον Αητό!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.