Στους καλύτερους «επιθετικούς» αμυντικούς του Campionato ο Κυριακόπουλος

Στους καλύτερους «επιθετικούς» αμυντικούς του Campionato ο Κυριακόπουλος

Ιούλιος 19, 2022 - 11:05
8 σχόλια

Ακόμα μια σπουδαία ατομική διάκριση για τον πρώην άσο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Κυριακόπουλο καθώς βρίσκεται στην δεκάδα των αμυντικών που δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες στην Serie A.
 
Ο Πατρινός αριστερός μπακ χαφ πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν με την φανέλα της Σασουόλο στο Campionato με συνολικά 31 συμμετοχές και 6 ασίστ.
 
Χωρίς καμία αμφιβολία ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι ένας από τους πιο underrated Έλληνες ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

μα στον ΑΣΤΕΡΑ τους παικτες τους κρινει ο ανθρωπος που θεωρει το ποδοσφαιρο video game kai την μπαλλα καρπουζι ο ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ

Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έπαιζε όπως γράφει και ο παραπάνω υπάρχουν κάνα δυο που έχουν μπλέξει την μπαλλα με τη γεωμετρία και ν α είχαν κλωτσήσει και πουθενά θα λεγα έχουν δικιο.συμφωνω για το μαναβι και επαυξάνω

Και αφού στον Αστέρα κάνει κουμάντο άσχετος όπως λέτε πως διάολο έρχονται όλοι αυτοί στον ΑΣΤΕΡΑ πως γίνονται οι πώλησεις στις ευρωπαϊκές ομάδες πως γίνονται όλα αυτά και δεν είναι ρε γαμωτο λίγες οι περιπτώσεις Έχουν γεμίσει οι εθνικές με παίκτες του Αστέρα μικρές και μεγάλες δεν βλέπετε τίποτα η είστε τυφλοί από τη ζήλεια Υπάρχει μια παροιμία που λέει να ήταν η ζήλεια ψώρα….

Το περίεργο είναι φίλε μου ότι αυτοί που παίζουν Εθνική στον Αστέρα δεν έπαιζαν και έφυγαν σχεδόν ελεύθεροι.

το περιεργο ειναι φιλε μου οτι ελευθερος δεν εφυγε κανεις ολοι μοσχοπουληθηκαν απο τους ασχετους που ειναι υπευθυνοι εκει στον Αστερα και η ιστορια συνεχιζεται και θα συνεχισθεί...

Μπακασετας διωχηκε σαν αποτυχημένος βλέπετε τι κάνει Κυριακοπουλος εκδιώχθηκε πήγε β Λαμία εργοτελη γυρησε ήταν υπό διωγμό έφυγε και δέστε τι κάνει Δουβικας μια από τα ίδια θα μας πείτε τωρα γία τον κουρμπελη στο τσακ τι γλύτωσε τον ώθησαν ν α φύγει και τουλαχε παναθηναϊκός όσο για εσένα χοντροκεφαλε παράγοντα που σε τσούζει η αλήθεια έχω ένα να σου πω ο κόσμος σε έχει κατατάξει στα μεγαλύτερα χοιρινά της Αρκαδίας}

Μπακασέτας 52 συμμετοχές στον Αστέρα πρώτη συμμετοχή 16 ετών έπαιξε Ευρώπη με Αστέρα Κυριακοπουλος 60 συμμετοχές στον Αστέρα και 2 γκολ στη Ευρώπη δουβικας 19 ετών είχε 21 συμμετοχές στον Αστέρα Κουρμπέλης στον Αστέρα 20 χρόνων και τελικό έπαιξε και Ευρώπη πολλά παιχνίδια. Φορτούνη 16 ετών βασικός Τσιφτσης βασικός Κανελλοπουλος Χριστοπουλος Αντζουλας τώρα να συνεχίσω η να σταματήσω Αστέρας πρώτη ομάδα πέρυσι στην Ελλάδα με τους περισσότερους γηγενείς στην αρχική ενδεκάδα μακράν από τη δεύτερη . Να συνεχίσω μεγάλε η σε τσούζει πολύ !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.