Σμυρνιώτης: Ολοκληρώνεται το έργο που βάζει τέλος στο αίσχος της μη διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου

Σμυρνιώτης: Ολοκληρώνεται το έργο που βάζει τέλος στο αίσχος της μη διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου

Ιούλιος 19, 2021 - 21:20
6 σχόλια

Το σχόλιο του Γιάννη Σμυρνιώτη μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο εργοτάξιο της ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη.

Αναλυτικά έγραψε:

Το έργο που βάζει τέλος στο αίσχος της μη διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, επιτέλους και παρά τις πράξεις και παραλείψεις εμπλεκομένων ή μη στον σχεδιασμό, την ωρίμανση και την υλοποίησή του που καθυστέρησαν 11 χρόνια την έναρξη της κατασκευής του, η διάρκεια της οποίας δεν θα υπερβεί τους 11 μήνες, βαίνει με γοργούς ρυθμούς προς την ολοκλήρωσή του.

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ , ΣΟΒΑΡΑ ;;;; ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .....

Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μας περνάει για πολύ χάπατα τελικά. Την έριξε πάλι την ανταύγεια του για να ξαναγελάσουνε τα τσιμέντα και να μας ανεβάσει την πίεση. Α, το άλλο σου τό'πα; Γιάννηηηηηηηηηη! Μπανάνααααααααααα!

Σοβαρά; Ίσως ο Σμυρνιώτης ήταν απ' τους ελάχιστους που κράτησε σταθερή στάση υπέρ του έργου απ' την αρχή της ισχύος του Περιφερειακού σχεδιασμού το 2010 μέχρι την έναρξη της κατασκευής του το 2021. Άλλοι ήταν όπου φυσάει ο άνεμος μπας και χάσουν κανά ψηφαλάκι.

Γιάννη να τον καλοπιάνεις τον Κυριάκο μας. Μπορεί να σε βάλει πάλι υποψήφιο. Μαζί με τον Κατσαφάνα.

ένας ακόμα από τους πολέμιους του έργου που τώρα γίνεται υπερασπιστής του. Πώς αλλάζουν ρε παιδιά οι εποχές. Οι μόνοι που στήριξαν με σθένος το έργο ήταν η παράταξη Τατούλη και κανένας άλλος. Αυτοί είχαν το ανάθεμα και εσείς τώρα μιλάτε για έργο της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να αισχύνεστε. Ο Παπαθανάσης μάλιστα είπε ότι είναι έργο δικό τους . Από που ρε φίλε. Τι κάνατε εσείς για το έργο. Ο Βλάσης που έβγαζε πρώτος φωτογραφίες στην Παλαιόχουνη είχε κάνει επερώτηση στη Βουλή μαζί με άλλους βουλευτές. Μία λέξη σας αξίζει ντροπή... πρέπει να κρυφτείτε στις σπηλιές σας. Και πάλι Ντροπή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.