Το φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην Τρίπολη

Το φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην Τρίπολη

Ιούλιος 19, 2021 - 21:21
3 σχόλια

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, έγινε η έναρξη της εκδήλωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εκδήλωση ήταν κλειστή για το κοινό, έτσι την παρουσίαση της νέας ΚΑΠ, παρακολούθησαν αιρετοί της περιφέρειας Πελοποννήσου, οι δήμαρχοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης τη Δευτέρα 19 Ιουλίου μετά την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και τις ομιλίες του υπουργού κ. Σπ. Λιβανού και των στελεχών, προτίμησε να μιλήσει από στήθους, βάσει και της εμπειρίας του από την περιοδεία του στη Μεσσηνία. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εξασφάλιση των χρηματοδοτικών εργαλείων που πλέον δεν μπορεί να είναι ένας «κουμπαράς» για τους αγρότες, αλλά να επενδυθούν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην εξωστρέφεια των αγροτών, στην ενίσχυση των νέων ώστε να επιστρέψουν στο χωράφι και την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και της αγοράς τους. (δείτε ΕΔΩ)

 

 


3 Σχόλια

Ολοι οι αγρότες ήταν εκεί να συζητήσουν το θέμα που τους αφορούσε. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες..... (Πως το έλεγε το παλιό τραγούδι του Μ. Λοίζου, ο πατριώτης μας Βασίλης Παπακωνσταντίνου.... "Ηλθε ο βουλευτής στο χωριό...... γειά και χαρά σας βρε πατριώτες και με οι παπούδες μου ήταν αγρότες!")....

Καλά οι ΣιδεροΓανωσηδες έκλεψαν την παρασταση.. Από γιουσουφάκια του Νίκα έγιναν οι καθαρίστριες του Μητσοτάκη.. Γυαλισαν όλα τα πατωματα γλείφοντας εκεί που έφτυναν..

Οι αγροτες που ηταν ; Εχει μεινει κανενας απο την προηγουνενη ΚΑΠ; Θυμαμαι τον Μητσοτακη να καλει τις καθαριστριες να γινουν επιχειρηματιες.Τωρα καλει τους αγροτες να γινουν επιχειρηματιες.Ευελπιστουμε να εχουν την ιδια αντιμετωπισει οπως ο Λατσης και η Τερνα που χωρις να βαλουν φραγκο κονομανε στην υγεια των κοροιδων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.