Πέρασε ομόφωνα η πρόταση του Αστέρα στην Super League για υποχρεωτική συμμετοχή Ελλήνων παικτών

Πέρασε ομόφωνα η πρόταση του Αστέρα στην Super League για υποχρεωτική συμμετοχή Ελλήνων παικτών

Ιανουάριος 27, 2023 - 20:58
8 σχόλια

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης δια του εκπροσώπου της στην Λίγκα προέδρου Γιώργου Μποροβήλου πήγε στην συνεδρίαση της Super League της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου με μια συγκεκριμένη πρόταση που αφορά την «ελληνοποίηση» του πρωταθλήματος η οποία πέρασε ομόφωνα από το σώμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφερε στην επιφάνεια μια πολύ ιδιαίτερη και γεμάτη ενδιαφέρον πρόταση που αφορά την υποχρεωτική συμμετοχή Ελλήνων παικτών στις ενδεκάδες των ομάδων της Super League και στους πάγκους με έναν αρχικά μίνιμουν αριθμό ποδοσφαιριστών.

Η αρκαδική ΠΑΕ πρότεινε την παρουσία τουλάχιστον ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας της Super League και συνολικά τριών στο φύλλο αγώνος σε ένα ευρύτερο πλαίσιο του 1+3 αναφορικά πάντα με την ενδεκάδα και τον πάγκο ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για οικονομικά κίνητρα που ίσως δοθούν σε ομάδες με μεγάλο αριθμό Ελλήνων παιχτών.

Η πρόταση αυτή έτυχε κοινής αποδοχής από τους υπόλοιπους του Συνεταιρισμού της Λίγκας και πέρασε ομόφωνα και αναλυτικά δεδομένα για την εφαρμογή της πρότασηςτων των κιτρινομπλέ να αναμένεται ξεκαθαρίσουν σε επόμενο Δ.Σ. της Super League.

Η εξέλιξη αυτή όπως είναι λογικό αποτελεί μια είδηση ανάσα για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και συνολικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Αστέρα Τρίπολης να καινοτομεί για μία ακόμα φορά.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Μεγάλη ντροπή η εισήγηση Αστέρα. Δηλαδή στην εικοσάδα τέσσερις . Αυτό λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο?

εδω γελαμε για ποια προταση ρε παιδια να παιζει τουλαχιστον ενας ελληνας και τρεις συνολικα στο φυλλο αγωνος ;και ποιος απαγορευει στον ΑΣΤΕΡΑ να βαζει οσους θελει και μιλαει η ομαδα που εχει τους περισσοτερους ξενους σε ολη την superleague απο την ημερα που ανεβηκε δεν μας πειθετε κυριοι ο κοσμος σας εμαθε και δεν γυριζει πισω

Διώξατε Κανελλοπουλο, Αντζουλα και Χριστοπουλο… Με ποιους Έλληνες σκοπεύετε να έχετε στην 20αδα;

Η ομάδα που έδιωξε ότι καλύτερο ελληνόπουλα υπήρχε κάνει πρόταση ντροπής για μίνιμουμ 4 ελληνες φίλαθλοι της Αρκαδίας ακούτε κσι βγάλτε συμπεράσματα οι άνθρωποι νομίζουν ότι τρώμε σανο σλλα δεν τρώει η κστσικα ταραμα σας γυρίσαμε την πλάτη κσι όπως πστε θα μεινετε η διοίκηση οι ιδιοκτήτες κσι δεκα γλυφτες μου αρέσει που βγαίνετε μερικοί από εκεί και κάνετε διαφήμιση στις ακαδημιες σας ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

Ένα Έλληνας θα πεξει και καταλαθος παιδιά διώξατε τους πάντες από Έλληνες και κάποια σαιτ μιλάνε για πρόταση τομή χαχαχα νομίζετε όλοι ρε ότι τρώμε σανό Δευτέρα όλοι γήπεδο Αστέρας Μόνο

Ποιός Αστέρας;Ο Αστέρας Ραχούλας;Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Ρε ουστ όλο λόγια είστε για εδώ δεν έχετε ακαδημίες φάγατε τα δικά σας παιδιά προτείνετε κιόλας αμπαλοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.