Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Τρίπολη για την κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Τρίπολη για την κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Ιανουάριος 17, 2024 - 22:26
13 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας έκοψε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 20:30 στο «Οlive Green» στην Τρίπολης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όπου και συνάντησε τα μέλη της Νομαρχιακής Αρκαδίας και σε ένα χαλαρό κλίμα μίλησε για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Η βασιλόπιτα είχε πάνω το έμβλημα του κόμματος, και αφού ο Στέφανος Κασσελάκης "σταύρωσε" τρεις φορές, ως είθισται, τότε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού ξεκίνησε να κόβει τα κομμάτια, για τις τοπικές οργανώσεις της Αρκαδίας.

Ο κ. Κασσελάκης αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και κάλεσε τους πιο παλιούς να αγκαλιάσουν τα νέα μέλη.

«Θέλω ισότιμες γνώμες, θέλω έμπρακτο αποτέλεσμα στην κοινωνία, έμπρακτο αποτέλεσμα στο κόμμα μας. Η φιλοσοφία μας είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μας στον συνάνθρωπο και για τα νιάτα και για την τρίτη ηλικία. Ο ρόλος του προέδρου του κόμματος είναι να υπηρετεί εσάς, να σας ακούει και να λαμβάνετε απαντήσεις όταν θέτετε ερωτήσεις.

Να γίνονται αλλαγές.

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στην Τρίπολη ο Κασσελάκης για κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αρκαδίας


13 Σχόλια

Κρίμα για το Κόμμα!! Κρίμα για τον Αλέξη!! Κρίμα και για εσένα Στέφανε!! Είπες θα τα αλλάξεις όλα. Αλλά με αυτήν την τη πραξικοπηματική Νομαρχιακή θα έχεις χειρότερα ποσοστά και από τον Μακαρη στην Αρκαδία. Πρόεδρε αν δεν δώσεις το momento , αυτό που ο κόσμος περιμένει από εσένα. Κρίμα για όσους σε πίστεψαν και στις υποσχέσεις που έδωσες. Όσο για τον βουλευτή, δώστου ένα μαντήλι να σκουπίσει γιατί έχει ιδρώσει από την πολλή δουλειά.

Όλοι οι επαγγελματίες αριστεροί στην πρώτη γραμμή ….ε ρε μαύρο που έρχεται

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες Στέφανε σε ποιούς έχεις εμπιστευτεί το κόμμα στην Αρκαδία;

Συγχαρητήρια!! Μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία!! Μπράβο!!

Στον διαγραμμενο και στον βουλευτή που τον στηρίζει. Σε αυτούς είναι το κόμμα για αυτό και οι τριάντα που ήταν χθες, πολλοί ήταν. Δεν ντρεπόμαστε Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε την πόλη μας !!Δεν είστε άξιοι να εκπροσωπείται το χώρο μας. Φωτό και μικρόφωνο, προβολή και το μικρό, μικρό μαγαζάκι δικό σας. Ουστ..

Έμπρακτο αποτέλεσμα-θετικό- στο κόμμα με κάποιους που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν θα έχεις. Τη τελετουργική αποδόμηση του κόμματος θα δεις, δυστυχώς.

Είναι και κάποιοι που δεν τους βλέπουμε σε αυτές τις φωτογραφίες. Είχε τόσο πολύ κόσμο που δεν χωρούσε εντός και έκατσαν στα τραπεζάκια έξω!! Χι, χι.. αλλά φωτογραφήθηκαν μετά prive!! Χι,χι.. Και η Indiana την ξεχάσαμε αυτή!!

Ναι, ναι Συγχαρητήρια!! Θέλω να πιστεύω ότι τρολαρεις!! Αλλιώς το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.