Επικαιρότητα

Latest

Επιδοτούμενες δράσεις του τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2024

Στο πλαίσιο εφαρμογής του εγκεκριμένο Τομεακού Μελισσοκομικού Προγράμματος του Σ.Σ. ΚΑΠ 2023 – 2027   για το έτος 2024 θα υλοποιηθούν οι Δράσεις :

Περισσότερα

Συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ για αποφυγή κλοπών κατά την περίοδο του Πάσχα

Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Περισσότερα

Αυξημένη η πασχαλινή κίνηση στην Τρίπολη - Δείτε τις εορταγορές στην πλατεία Πετρινού (pics)

Θερμαίνεται η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα όσο πλησιάζει το Πάσχα. Το Σάββατο 27 Απριλίου το κέντρο της Τρίπολης έσφυζε από κόσμο.

Πολλοί έκαναν την βόλτα τους και ήπιαν τον καφέ τους, μα οι περισσότεροι έκαναν τις αγορές τους.

Περισσότερα

Live: Απόλλωνας Τυρού - Αετός Δάρα

Φίλες και φίλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης που θα κρίνει τον νέο πρωταθλητή της Β' Αρκαδίας ανάμεσα στον Απόλλωνα Τυρού και τον Αετό Δάρα.

Σάββατο 27 Απριλίου , 16:00

Περισσότερα

Δεκαεπτάχρονος χωρίς δίπλωμα οδηγούσε κλεμμένη μοτσικλέτα και συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας,  17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Περισσότερα

Οι παραδόσεις...

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου

Περισσότερα

ΑΑΔΕ: Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για ραντεβού διασύνδεσης ERP και POS

Η διασύνδεση με POS πρέπει να έχει υλοποιηθεί ως την 1η Ιουλίου σύμφωνα με την ΑΑΔΕ καθώς τίθεται σε λειτουργία το Μητρώο Παρεχόμενων Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης ERP.

Περισσότερα

Μουρούτης: Με αίσθημα ευθύνης στην Ευρώπη για την Ελλάδα και την Αρκαδία (pics,vid)

Ο Γιώργος Μουρούτης με καταγωγή από το Καρδαρίτσι Γορτυνίας είναι ακόμα ένας Αρκάς που βρίσκεται στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών του Ιουνίου για την Ευρώπη.

Περισσότερα

Ανήλικοι έκλεψαν ρούχα από κατάστημα και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν, χθες (26.4.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, -4- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν είδη ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχ

Περισσότερα

Τουρισμός για Όλους - Τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα της κλήρωσης του Προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024 για 107.204 Δικαιούχους και οι πολίτες ενημερώνονται μέσω της σχετικής πλατφόρμας. 

Περισσότερα

Μία σύλληψη για ναρκωτικά στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών την περίοδο του Πάσχα

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και της αύξησης του βαθμού οδικής ασφάλειας, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα

Περισσότερα

Τους δημάρχους της Κορινθίας υποδέχθηκε ο Δημήτρης Πτωχός

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα

Περισσότερα

Έρχεται το 1ο εξατομικευμένο εμβόλιο για το μελάνωμα - Δοκιμές και στην Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του πρώτου εξατομικευμένου εμβολίου mRNA για τον καρκίνο του δέρματος σε εκατοντάδες ασθενείς, γεγονός που γεννά ουσιαστικές ελπίδες ακόμη και για οριστική θεραπεία.

Περισσότερα

Σελίδες