Αυξημένη η πασχαλινή κίνηση στην Τρίπολη - Δείτε τις εορταγορές στην πλατεία Πετρινού (pics)

Αυξημένη η πασχαλινή κίνηση στην Τρίπολη - Δείτε τις εορταγορές στην πλατεία Πετρινού (pics)

Απρίλιος 27, 2024 - 16:07
0 σχόλια

Θερμαίνεται η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα όσο πλησιάζει το Πάσχα. Το Σάββατο 27 Απριλίου το κέντρο της Τρίπολης έσφυζε από κόσμο.

Πολλοί έκαναν την βόλτα τους και ήπιαν τον καφέ τους, μα οι περισσότεροι έκαναν τις αγορές τους.

Οι λαμπάδες πρωταγωνιστούσαν αφού 3 περίπτερα με χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινές δημιουργίες είχαν στηθεί στην πλατεία Πετρινού.

Βρεθήκαμε πρώτα στο πασχαλινό bazaar του Κέντρου Ημέρας “ΑΜΑΛΘΕΙΑ” .

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν με αγάπη οι ωφελούμενοί του κέντρου ημέρας με την καθοδήγηση και συνεργασία του προσωπικού της “ΑΜΑΛΘΕΙΑ”.

Θα λειτουργεί Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου από τις 09:00 – 21:00.

Επίσης στην πλατεία Πετρινού μπορείτε να βρείτε τις πασχαλινές λαμπάδες που έφτιαξαν οι ένοικοι του Οικοτροφείου «Η Στοργή». Βρείτε χειροποίητες Λαμπάδες, που ετοίμασαν, με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη οι εθελόντριες του Συλλόγου.

Τέλος και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, είχε το δικό του πασχαλινό περίπτερο το οποίο λειτουργεί και αύριο έως τις 14:00.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.