Μουρούτης: Με αίσθημα ευθύνης στην Ευρώπη για την Ελλάδα και την Αρκαδία (pics,vid)

Μουρούτης: Με αίσθημα ευθύνης στην Ευρώπη για την Ελλάδα και την Αρκαδία (pics,vid)

Απρίλιος 27, 2024 - 14:36
0 σχόλια

Ο Γιώργος Μουρούτης με καταγωγή από το Καρδαρίτσι Γορτυνίας είναι ακόμα ένας Αρκάς που βρίσκεται στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών του Ιουνίου για την Ευρώπη.

Δημοσιογράφος και εκδότης με μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας έχοντας πέραν των άλλων διατελέσει Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά όντας ανέκαθεν ένας βαθιά πολιτικοποιημένος άνθρωπος με μια δική του συγκεκριμένη και συγκροτημένη πολιτική αντίληψη και άποψη.

Από την Αρκαδία και την Τρίπολη ο Γιώργος Μουρούτης ξεκινά τον δικό του προεκλογικό αγώνα μιλώντας στο ArcadiaPortal.gr και τον Αντώνη Χρονάκη για την απόφαση του για πρώτη φορά να είναι υποψήφιος, για την ιδιαίτερη πατρίδα του, για το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών του Ιουνίου αλλά και για την δική του απόφαση να τεθεί στην κρίση των πολιτών με φόντο την Ευρωβουλή.

«Ξεκινάω από εδώ την περιοδεία μου από τον τόπο καταγωγής μου. Αισθάνομαι Αρκάς, αισθάνομαι Γορτύνιος και είναι υποχρέωση μου να ξεκινήσω από τον τόπο μου και παράλληλα είναι τιμητική και συγκινητική η υποδοχή που είχα στην Τρίπολη. Αντλώ δύναμη από τον τόπο που γεννήθηκα, από όλα όσα πρεσβεύει αυτός ο νομός, από τις κοινές αξίες και την αγάπη του κόσμου» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μουρούτης.

Και συνέχισε «Η δική μου υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες που αφορούν και την Αρκαδία και αναφέρομαι στο δημογραφικό πρόβλημα, στην κλιματική αλλαγή και τα νέα δεδομένα που έχει βάλει και σε ότι έχει να κάνει με τα αγροτικά προϊόντα όπως το λάδι, με τον πολιτισμό, με τον νομό μας με την τεράστια ιστορία που έχει να δημιουργεί μεγάλες προοπτικές που μπορούν να βοηθήσουν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη. Θέλω και θα προσπαθήσω τον απλό πολίτη να του δώσω πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας της Ευρώπης ώστε να γίνω ο δίαυλος που τα δικαιώματα, οι απόψεις και οι θέσεις των πολιτών θα φτάσουν στην Ευρώπη».

Επιπλέον, ο Γιώργος Μουρούτης στάθηκε και στο πολιτικό κλίμα όπως διαμορφώνεται στην χώρα μας όσο οδεύουμε προς τις κάλπες τονίζοντας πως υπάρχουν δύο πυλώνες που είναι ο εσωτερικός και αφορά την σταθερότητα μετά τις εκλογές ώστε η κυβέρνηση να μπορεί αδιατάραχτα να συνεχίσει το έργο της αλλά και ο Ευρωπαϊκός με την Νέα Δημοκρατία να αποτελεί την κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκή παράταξη κάνοντας ειδική αναφορά στην επιλογή προσώπων ανεξάρτητα από το κόμμα που ο κάθε πολίτης θα επιλέξει ώστε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί από ικανούς και έτοιμους να κάνουν δουλειά τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο Γιώργος Μουρούτης στο μήνυμα του προς τους ψηφοφόρους του νομού μας είπε:

«Στις φλέβες μου ρέει Αρκαδικό αίμα. Ανεξάρτητα από την επιλογή του κόμματος υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις παρατάξεις. Αν λάβω την ευκαιρία οι Αρκάδες θέλω να ξέρουν πως θα τους εκπροσωπήσω με μεγάλo αίσθημα ευθύνης για να δουλέψω για το καλό του τόπου αυτού και της χώρας μας».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλετή με την Νέα Δημοκρατία Γιώργου Μουρούτη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.