Μποροβήλος: Μένουμε σπίτι να πολεμήσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό

Μποροβήλος: Μένουμε σπίτι να πολεμήσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό

Απρίλιος 04, 2020 - 18:30
1 σχόλια

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr και στάθηκε στο σημαντική πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΣΑΠ Γιώργου Μπαντή στέλνοντας μήνυμα για την μάχη που δίνει η ανθρωπότητα κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά

"Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο gazzetta.gr για την προσπάθεια που κάνει και στο συμβούλιο του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Γιώργο Μπαντή ο οποίος τυχαίνει να είναι και προσωπικός μου φίλος. Ειχα την τύχη να έχω και ως ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα θα βοηθήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου και τους συνανθρώπους του.

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στο μεγάλο πρόβλημα που ζει η πατρίδα μας και όλος ο πλανήτης. Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται στη ΜΕΘ και στα νοσοκομεία αλλά και σε όλο τον κόσμο που υποφέρει από τον ιό. Κουράγιο και δύναμη σε όλους. Να μείνουμε στο σπίτι, να πολεμήσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.