Κοντοζαμάνης: Έχουν εγκριθεί 4.000 προσλήψεις προσωπικού στην Υγεία

Κοντοζαμάνης: Έχουν εγκριθεί 4.000 προσλήψεις προσωπικού στην Υγεία

Απρίλιος 04, 2020 - 18:33
10 σχόλια

Κατά την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας το Σάββατο, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης απάντησε σε ερώτηση σχετική με τις προσλήψεις προσωπικού στον τομέα της Υγείας, καθώς, σύμφωνα με τη διατύπωση του δημοσιογράφου, η μετακίνηση προσωπικού από μονάδα σε μονάδα δεν είναι λύση.

Ο κ. Κοντοζαμάνης απάντησε ότι έχουν γίνει ήδη 2.000 προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και ότι έχουν εγκριθεί 4.000 προσλήψεις, ενώ αναφέρθηκε στην ενδυνάμωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

μήπως δουλευόμαστε; πότε θα γίνουν οι προσλήψεις; για ποιούς ;για όσους ζήσουν προφανώς,η προτεραιότητά τους είναι άλλη,να μοιράσουν χρήμα στους ημέτερους ,οι υπόλοιποι θα μείνουμε σπίτι μας να πεθάνουμε ,με την οδηγία να πλένουμε τα χεράκια μας,χωρίς μάσκες τα νοσοκομεία,χωρίς αναπνευστήρες ,χωρίς τεστ ,με λιγοστές ΜΕΘ ,ά ξέχασα είναι και αυτές που έχουν επιτάξει προς 1600 ευρώ την ημέρα!!

@19:43 - Πάνω από 2.000 νοσηλευτές και ιατροί έχουν αναλάβει ήδη καθήκοντα. Για τα υπόλοιπα που γράφεις σου απαντάω έτσι γρήγορα. Ελβετία 641 θάνατοι, Βέλγιο 1.283, Ολλανδία 1.651, Πορτογαλία 266, Αυστρία 186, Σουηδία 373, ΕΛΛΑΔΑ 69.

δεν εχεις παρει χαμπάρι ότι τα χαμηλά ποσοστά νοσούντων εξαρτώνται απο τα τεστ που γίνονται και ότι η διασπορά έχει να κάνει και με παράγοντες κλίματος και πυκνότητος πληθυσμού;

Κι εγώ σου λέω Νορβηγία 62, Τσεχία 59, Ουγγαρία του φίλου σου Όρμπαν 32. Και σχετικά με την αξιοπιστία των στοιχείων του φίλου σου Νεοχωρίτη που ξεφτιλίζεται κάθε απόγευμα (μόνο επιδημιολόγος δεν μπορεί να είναι), σου απαντάω με τις οδηγίες του Π.Ο.Υ.: "τεστ, τεστ, τεστ!"

Να κρυφτεί θα έπρεπε και αυτος οπως και ο Παυλος και όλοι οι ίδιοι με εσάς έχετε αιμα στα χερια ...αιμα αθώων

4000; Πες μας τόσοι γιατροί. Τόσοι νοσηλευτές τόσοι οδηγοί τόσοι τραπεζοκομοι με τόση διάρκεια. Μας έχετε πήξει στην "επικοινωνία" κε το Κοντοζαμανη.

Τέλος η αργομισθία του δημοσίου ,αν θέλουν να βοηθήσουν να πάνε στο metropolitan στο υγεία και το ιατρικό κέντρο ,όχι να τρυπώσουν τώρα στο δημόσιο που υπάρχει ανάγκη και να κατσικωθουν εκεί και να τους πληρώνουμε μια ζωή μετά !

@Φιλελευθερη Επα... : δωσε τωρα τα στοιχεια σου για οταν αρρωστησεις να σε στειλουμε στο Μετροπολιταν/Υγεια/Ιατρικο κ ΜΟΝΟ. Για να μην γινεις κ δεκτος στο ΓΠΝ.

Παύλε ξεστραβώσου! διάβασε σωστά τα νούμερα που παραθέτεις και ξεκόλλα από τους κυβερνώντες! Οι πάντες, διεθνώς, λένε ότι στην Ελλάδα τα τεστ είναι πολύ λίγα, άρα και τα πραγματικά κρούσματα πολλαπλάσια. Τα τέστ στους φτωχούς εδώ γίνονται ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ μόνο στους επωνύμους γίνονται "έγκαιρα". Άρα τι συγκρίνεις τις χώρες του βορά με εμάς;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.