Μουσική μυσταγωγία, με το Gloria του Antonio Vivaldi στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Μουσική μυσταγωγία, με το Gloria του Antonio Vivaldi στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Δεκέμβριος 17, 2017 - 12:40
1 σχόλια

Τον Βενετσιάνο συνθέτη και βιολονίστα, τίμησε η Χορωδία του Ορφέα Τρίπολης , στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη.

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης παρουσίασε στο φιλόμουσου κοινό της πόλης το κλασσικό έργο του Antonio Vivaldi «Gloria RV 589» υπό την διεύθυνση της κυρίας Χριστίνας Αθανασοπούλου.

Το έργο ερμήνευσαν οι σολίστ Γιέλενα Μπακοπούλου Γιοβάνοβιτς, οι ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης κκ. Ελέσσα Μπιστόλα και Έλενα Πρασσοπούλου  και 40 χορωδοί  της Μικτής Χορωδίας του Ορφέα Τρίπολης. Στο πιάνο βρισκόταν ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εορταστική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με το Gloria του Antonio Vivaldi


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μια εξαιτερική παράσταση απο μια πάρα πολύ χορωδια! και οι αρχικοί παρουσιαστές μας εβαλαν στο κλίμα του έργου! Οι σολιστ καταπληκτικές, εξαιρετη η κ. Γιοβανοβιτς, και οι μαθητριες του σχολείου πολλά υπόσχομενα ταλέντα. Για αλλη μια φορα η κ. Αθανασοπούλου παρουσίασε κάτι διαφορετικό στην μέχρι τωρα κουλτουρα της πόλης! Συγχαρητηρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.