Εορταγορά αγάπης από το Κατηχητικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (pics,vid)

Εορταγορά αγάπης από το Κατηχητικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 17, 2017 - 12:02
0 σχόλια

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά διοργάνωσε το Κατηχητικό Σχολείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το πρωί, κάτω από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Τα παιδιά της Κατηχητικού Σχολείου είχαν φτιάξει διάφορες κατασκευές όπως ημερολόγια, στολίδια, βαζάκια και πολλά χριστουγεννιάτικα είδη. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παιδιών αλλά και της κ. Αγγελικής Χαϊδά, καθηγήτριας του κατηχητικού.

Το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, «Το καλάθι του πτωχού αδελφού» έγινε αποδέκτης της μεγάλης ευαισθητοποίησης των Τριπολιτών, των αρχιερατικών περιφερειών, των ιερέων των χωριών και γενικά όλου του κόσμου που ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, το οποίο δεν στόχευε παρά μόνο να μην πεινάσει κανένας συνάνθρωπός μας τις εορτές.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Eορταγορά του Κατηχητικού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.