Μην σπέρνετε τον πανικό…

Μην σπέρνετε τον πανικό…

Σεπτέμβριος 13, 2021 - 22:00
6 σχόλια

Σήμερα με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μια δυσάρεστη είδηση ηρθε να ταράξει την Αρκαδία και όχι μόνο,ένας 15χρονός νέος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Μετά από λίγη ώρα τα social media αλλά και από στόμα σε στόμα  διαδόθηκε πως ο νέος έχασε τη ζωή του από το εμβόλιο που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες.

Καταλαβαίνουμε πως πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν τις δικαιολογημένες ανησυχίες τους και αμφιβολίες τους για τα εμβόλια κατά του covid-19 αλλά καλό θα ήταν να μην διασπείρονται τέτοιες ειδήσεις χωρίς να είναι κάτι επίσημο.

Ο άτυχος νέος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και θα αναφέρει τα αίτια του θανάτου του στην οικογένειά του .ΑΝ και εφόσον είχε εμβολιαστεί και υπήρχαν παρενέργειες που προξένησαν το δυσάρεστο γεγονός θα το ανακοινώσουν επίσημα χείλη και όχι οι «εκτιμητές» του διαδικτύου και των καφενείων .

Arcadia Portal

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Άδικος κόπος arcadiaportal οι αντι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους...ανεβάζουν φήμες και κουτσομπολιά χωρίς ίχνος σεβασμού στην οικογένεια του παιδιού.

@00:55 να πως φαίνεται ο ψεκασμένος. Είναι άπιστος Θωμάς. Ό,τι και να του παρουσιάσεις δεν αρκεί. Πάντα θα βρίσκει δικαιολογίες για να ενισχύει το πιστεύω του (δλδ ότι φταίει το εμβόλιο).

12:50Αποβλακωμενοι είστε εσείς από την τηλεόραση, το ξανά λέω ξυπνάτε δεν είναι τυχαίοι τόσοι αιφνίδιοι θάνατοι το τελευταίο καιρό!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.