Μέγας Ερμής κέρδισε τον ΠΑΟ Ρουφ

Μέγας Ερμής κέρδισε τον ΠΑΟ Ρουφ

Οκτώβριος 18, 2020 - 17:58
3 σχόλια

Ο ψυχωμένος και άριστα διαβασμένος Ερμής Μελιγούς παρά τις απουσίες του κατάφερε και κέρδισε στο Άστρος τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1 σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του Ερμή Μελιγούς στο πρωτάθλημα και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας κόντρα μάλιστα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου.

Ο Ερμής Μελιγούς άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Βασίλη Κατσίρη με τον ΠΑΟ Ρουφ να απαντά στο 63΄με τον Βαγγελη Μάντζιο. Ωστόσο ο Γιώργος Καδάς στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 2-1 με την ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη να τελειώνει το παιχνίδι με παίχτη λιγότερο από την αποβολή του Ανδριανού στο 85'.

Μείνετε συντονισμένοι σε λίγη ώρα ακολουθεί βίντεο με τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Ερμή Μελιγούς με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.